Libnet.ro
UNICEF

14:00

Darius Valcov a fost trimis in judecata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Darius Valcov a fost trimis in judecata

Fostul ministru de Finante Darius Valcov, aflat in arest preventiv, a fost trimis in judecata in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta in perioada in care era primar al municipiului Slatina. continuă pe Ziarul Bursa

Vasile Blaga, denuntat de Darius Valcov in fata procurorilor: Fostul ministru de Finante a fost testat cu detectorul de minciuni (VIDEO)

Vasile Blaga a fost denuntat de Darius Valcov in fata procurorilor, potrivit rechizitoriului procurorilor anticoruptie, informeaza B1 TV. Darius Valcov. a declarat ca Vasile Blaga a intervenit pentru ca firma.

Vasile Blaga, denuntat de Darius Valcov in fata procurorilor: Fostul ministru de Finante a fost testat cu detectorul de minciuni

Vasile Blaga a fost denuntat de Darius Valcov in fata procurorilor, informeaza B1 TV. Fostul ministru de Finante a fost testat cu detectorul de minciuni. Stire in curs de actualizare.

Darius Valcov a fost trimis in judecata

ACTUALIZARE 19:30 Vasile Blaga, denuntat de Darius Valcov la DNA Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov le-a declarat procurorilor DNA ca Vasile Blaga, co-presedinte PNL, a facut interventii pentru ca firma Tehnologica Radion, administrata de Theodor Berna, sa castige contracte de reabilitare a retelelor de apa si canalizare din judetul Olt, arata rechizitoriul DNA prin care Darius Valcov a fost trimis in judecata, potrivit Agerpres.

Mohamad Yassin, medicul lui Omar Hayssam, a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta

Medicul Mohamad Yassin, cel care a avut un rol-cheie in negocierea eliberarii celor trei jurnalisti romani rapiti in 2005, in Irak, a fost trimis in judecata, joi, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta. Medicul ar fi cerut doua milioane de euro pentru a obtine eliberarea lui Omar Hayssam.

Lista detaliata a operelor din muzeul Ministrului Picasso, Darius Valcov, dar si valoarea acestora

Fostul ministru de Finante, Darius Valcov, a investit in colectia sa de arta sume uriase, toate achizitionate cu banii obtinuti din trafic de influenta. Operele de arta printre care picturi, gravuri si vase.

Lista detaliata a operelor din Muzeul Ministrului Picasso, Darius Valcov, dar si valoarea acestora

Fostul ministru de Finante, Darius Valcov, a investit in colectia sa de arta sume uriase, toate achizitionate cu banii obtinuti din trafic de influenta. Operele de arta printre care picturi, gravuri si vase.

Vasile Blaga, denuntat de Darius Valcov la DNA (rechizitoriu)/ Blaga: Nu am intervenit niciodata in favoarea vreunei firme participante la licitatii in Romania

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov le-a declarat procurorilor DNA ca Vasile Blaga, co-presedinte PNL, a facut interventii pentru ca firma Tehnologica Radion, administrata de Theodor Berna, sa castige contracte de reabilitare a retelelor de apa si canalizare din judetul Olt. Detalii despre acest caz apar in rechizitoriul intocmit de procurorii DNA, prin care Darius Valcov a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta, scrie Agerpres. Blaga a reactionat, joi, printr-un comunicat, afirmand ca nu a intervenit niciodata in favoarea vreunei firme participante la licitatii in Romania, nici din pozitia de lider al PDL, nici din cea de membru al Guvernului.

Un ofiter de la Politia Judeteana Satu Mare a fost trimis in judecata pentru luare de mita si trafic de influenta

Un ofiter de la Politia Judeteana Satu Mare a fost trimis in judecata, in arest la domiciliu, de procurorii DNA Oradea, fiind acuzat ca a primit 180. 000 de euro. Banii ar fi provenit de la un barbat caruia ii.

Fostul ministru Darius Valcov, trimis in judecata

Fostul ministru al Finantelor, Darius Valcov, a fost trimis in judecata de procurorii DNA. Valcov este acuzat ca a primit doua milioane de euro mita de la un afacerist, pentru ca acesta sa primeasca.

Fostul ministru al Finantelor, Darius Valcov, trimis in judecata, in dosarul TABLOURILOR

Fostul ministru al Finantelor, Darius Valcov, a fost trimis in judecata de procurorii DNA, in dosarul in care este acuzat de savarsirea infractiunii de trafic de influenta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )