Libnet.ro
UNICEF

21:45

Un ofiter de la Politia Judeteana Satu Mare a fost trimis in judecata pentru luare de mita si trafic de influenta

B1 B1,
Un ofiter de la Politia Judeteana Satu Mare a fost trimis in judecata pentru luare de mita si trafic de influenta

Un ofiter de la Politia Judeteana Satu Mare a fost trimis in judecata, in arest la domiciliu, de procurorii DNA Oradea, fiind acuzat ca a primit 180. 000 de euro. Banii ar fi provenit de la un barbat caruia ii. continuă pe B1

Mohamad Yassin, medicul lui Omar Hayssam, a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta

Medicul Mohamad Yassin, cel care a avut un rol-cheie in negocierea eliberarii celor trei jurnalisti romani rapiti in 2005, in Irak, a fost trimis in judecata, joi, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta. Medicul ar fi cerut doua milioane de euro pentru a obtine eliberarea lui Omar Hayssam.

Darius Valcov a fost trimis in judecata

Fostul ministru de Finante Darius Valcov, aflat in arest preventiv, a fost trimis in judecata in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta in perioada in care era primar al municipiului Slatina.

Darius Valcov a fost trimis in judecata

ACTUALIZARE 19:30 Vasile Blaga, denuntat de Darius Valcov la DNA Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov le-a declarat procurorilor DNA ca Vasile Blaga, co-presedinte PNL, a facut interventii pentru ca firma Tehnologica Radion, administrata de Theodor Berna, sa castige contracte de reabilitare a retelelor de apa si canalizare din judetul Olt, arata rechizitoriul DNA prin care Darius Valcov a fost trimis in judecata, potrivit Agerpres.

Ziua Eroilor marcata la Satu Mare, Carei si Negresti Oas

Ziua Eroilor a fost sarbatorita, joi,si in cele mai importante orase ale judetului Satu Mare. Astfel la Satu Mare, Carei si Negresti Oas, autoritatile locale si judetene, reprezentantii partidelor politice, veteranii si elevii au depus coroane la Monumentele Ostasului Roman in cinstea eroilor cazuti in razboaiele pentru apararea tarii.

Medicul Mohamad Yassin a fost trimis in judecata

Procurorii DNA l-au trimis in judecata pe medicul Mohamad Yassin, pentru trafic de influenta, in acelasi dosar fiind judecat si complicele sau, Tahli Fadel, pentru complicitate la trafic de influenta.

Maratonul de solidaritate CARITAS Satu Mare

Peste 50 de persoane s-au inscris pana in prezent la maratonul de solidaritate al Organizatiei Caritas a Diecezei Satu Mare, care va avea loc sambata. Scopul maratonului din acest an este sprijinirea persoanelor cu dizabilitati. Doritorii pot sa se preinregistreze pana pe data de 22 mai, inclusiv, la sediul Caritas din Piata Libertatii nr. 20, intre orele 8:00 16:00.

in weekend debuteaza Campionatului National de Rally Raid 2015. Prima etapa se desfasoara la Satu Mare

Trofeul Paul Badea reprezinta prima etapa a Campionatului National de Rally Raid 2015 si se desfasoara in judetul Satu Mare in perioada 22-23 mai.

Fabricat in Satu Mare Editia a V-a

Aflata la cea de a V-a editie, manifestarea Fabricat in Satu Mare se va desfasura in intervalul 21-23 mai, la Piata REX din Satu Mare pe o suprafata de peste 800 mp. Fata de programul initial, ora de incepere nu va fi 13:00, ci 14:30, datorita evenimentelor ce vor avea loc joi, de Sfintii imparati Constantin si Elena.

Premiera in Romania. La Satu Mare se organizeaza primul concurs de ciclism in care participantii sunt monitorizati cu dronele

Organizatorii concursului de orientare ciclista din Aria Naturala Protejata a Raulul Tur care se va desfasura sambata, pe 23 mai, in Judetul Satu Mare, ii vor monitoriza pe participanti cu dronele pe care vor fi montate camere de filmat.

BNS a luat act de atitudinile antisindicale existente la Draxlmaier Satu Mare

Blocul National Sindical BNS) a luat act de atitudinile antisindicale existente la Draxlmaier Satu Mare si considera ca acest gen de atitudine este localizat exclusiv la nivelul managementului romanesc, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )