Libnet.ro
UNICEF

17:30

Se dau 1.000 de euro pentru romani. Cine sunt persoanele care beneficiaza

Playtech Playtech,
Se dau 1.000 de euro pentru romani. Cine sunt persoanele care beneficiaza

Se dau 1. 000 de euro pentru romanii care au suferit de coronavirus, iar acum se hotarasc sa doneze plasma pentru tratarea altor pacienti. Autoritatile au nevoie din ce in ce mai mult de plasma de la pacientii vindecati de coronavirus, mai ales dupa explozia de noi cazuri. Romanii care s-au vindecat de coronavirus pot primi . continuă pe Playtech

Se dau bani de la stat. 2.000 de euro pentru mii de romani. Cine primeste banii

Romanii pot primi un ajutor de la stat, in valoare de 2000 de euro pentru cheltuieli precum plata datoriilor si achizitia de echipamente si utilaje. Cine primeste bani de la stat. Care sunt romanii ce primesc 2000 de euro Prin Programul Operational Competitivitate POC) 2014-2020, in contextul pandemiei COVID-19, potrivit unei Ordonante de Urgenta a .

Se dau bani! 1.000 de euro pentru donatorii de plasma- Anuntul facut acum de Gabriela Firea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea va propune CGMB un proiect care sa ii stimuleze pe cei care au suferit de Covid-19 sa doneze plasma. Astfel acestia ar urma sa primeasca tichete in valoare de 1000 de euro. Tocmai pentru ca cei aproape 30 000 de pacienti trecuti prin infectia Sars-Cov2 ar putea sa-i salveze pe cei care au forme mai dificile.

Lovitura dura pentru romani. A fost actualizata lista statelor din zona galbena. incepand de maine, persoanele care vin din aceste tari vor sta in carantina 14 zile

In urma actualizarii listei tarilor cu risc epidemiologic ridicat, mii de romani vor fi afectati de decizia privind ultima tara adaugata pe lista acestor state din zona galbena. Institutul National de Sanatate Publica a anuntat ca lista este valabila incepand din 11 august si cuprinde 41 de tari in cazul carora se aplica masura carantinarii .

Gabriela Firea: Stimulent financiar de 1.000 de euro pentru donatorii de plasma vindecati de COVID-19

Primarul general, Gabriela Firea, promite un stimulent financiar pentru bucurestenii care s-au vindecat de Covid-19 si vor sa doneze plasma pentru cei aflati in stare grava. Edilul anunta ca va introduce pe.

Cine sunt cei mai puternici candidati la alegerile locale 2020. Lista grea, dupa Firea, Basescu si Nicusor Dan

In Capitala, negocierile pentru candidaturile comune PNL-USR-PLUS au ajuns la final. Sunt sanse mici ca intelegerea sa cuprinda si PMP, conform unor discutii apropiate. Din acest motiv, este posibil ca fostul presedinte Traian Basescu, sa isi depuna candidatura. Lista cu candidati pentru alegerile locale 2020: Firea, Basescu si Nicusor Dan Candidatii vor fi propusi pe .

inmatricularea auto 2020. Cat de simplu va fi totul pentru romani

Vesti bune pentru conducatorii auto din Romania! Directia Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor DRPCIV) a anuntat ca inmatricularea auto va fi o procedura mult mai simpla ca pana acum. inmatriculare auto 2020. Ce schimbari apar Directia Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor DRPCIV) a anuntat ca, odata cu publicarea in .

Vesti bune pentru romani! Creste valoarea punctului de pensie. Citu: Cea mai mare suma pe care am avut-o vreodata

Vesti bune pentru romani! Pensiile vor creste considerabil anul acesta, a declarat Florin Citu, in cadrul unei conferinte de presa pe tema rectificarii bugetare, sustinute joi seara la Ministerul Finantelor Publice.

Virgil Musta, previziune infioratoare pentru romani: Vom ajunge intr-o situatie critica, asa cum a fost in Spania, Franta Italia

Medicul de la Spitalul Victor Babes din Timisoara, Virgil Musta, a vorbit in cursul zilei de ieri despre conditiile in care va incepe scoala, subliniind principalele aspecte de care trebuie sa tina cont autoritatile si cetatenii. Acesta avertizeaza ca este nevoie urgenta de prevenire a bolii, altfel riscam sa ajungem in situatii foarte grave, asemeni .

Business report: 5.000 de euro pentru trei postari pe Instagram cu publicitate mascata. Jaful de la Unifarm. Harta judetelor unde scolile ar putea sa se redeschida. Bombele cu azotat din porturile Romaniei

Vedetele iau 5. 000 de euro pentru trei postari pe Instagram cu publicitate mascata * Jaful de la Unifarm * Radioul public: peste o suta de sefi, datorii de 33 de milioane de lei * Harta judetelor unde scolile ar putea sa fie redeschise * Afaceri de milioane in starea de urgenta * Cea mai invaluita de mister tranzactie cu titluri de stat * Bombele cu azotat din porturile Romaniei * Consiliul Concurentei supune dezbaterii angajamentele BRD, Raiffeisen si BCR pentru a deveni actionari ai CIT One * Munca decenta si cresterea economica: o comparatie Romania Polonia * Analiza statistica a datelor Covid. Prognoza pentru 8 septembrie * in partida Romania - Zona Euro, scorul e de 2,5 la 0,4. in repriza de inflatie.

Stirea diminetii: se dau 2.500 de lei de la stat pentru romani. Ce trebuie sa faca si ce conditie trebuie sa indeplineasca

O veste excelenta pentru multi romani a venit recent de la Guvern. E vorba de un pachet de masuri pentru angajati si angajatori. Vorbim de bani in plus la salariu. Pe langa bani acordati.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )