Libnet.ro
UNICEF

21:00

Se dau bani de la stat. 2.000 de euro pentru mii de romani. Cine primeste banii

Playtech Playtech,
Se dau bani de la stat. 2.000 de euro pentru mii de romani. Cine primeste banii

Romanii pot primi un ajutor de la stat, in valoare de 2000 de euro pentru cheltuieli precum plata datoriilor si achizitia de echipamente si utilaje. Cine primeste bani de la stat. Care sunt romanii ce primesc 2000 de euro Prin Programul Operational Competitivitate POC) 2014-2020, in contextul pandemiei COVID-19, potrivit unei Ordonante de Urgenta a . continuă pe Playtech

Se dau bani in plus pentru romani. Cele 3 categorii de oameni care beneficiaza

Violeta Alexandru, Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, a anuntat recent ca o anume categorie de angajati vor avea parte de anumitesuporturi financiare din partea Guvernului. Conform acesteia aproximativ 700. 000 de oameni vor beneficia de acest ajutor din partea statului. Exista bani la buget pentru o categorie aparte de angajati? in Romania anului 2020 exista aproximativ .

Vestea diminetii: scad ratele la credite pentru acesti romani. Care sunt conditiile?

Aproape de finalul verii, o veste importanta vine pentru numerosi romani. Are legatura directa cu ratele pe care le au de platit. Cand vine vorba de scaderea unor rate, aceasta are.

Veste uriasa pentru romani! Se dau 2.000 de euro de la stat - iata cine se incadreaza!

Persoanele fizice autorizate PFA) pot beneficia de microgranturi de 2. 000 de euro din partea statului, prin Programul Operational Competitivitate POC) 2014-2020 in contextul pandemiei COVID-19. Asta prevede o Ordonanta de Urgenta a Guvernului care a intrat in vigoare pe 6 august 2020.

Un roman a dat 2.000 de euro pentru un permis auto scos la imprimanta. Cat a condus pana cand l-a prins Politia

Un tanar de 23 de ani din comuna Tibanesti, judetul Iasi, a fost condamnat la 1 an si 4 luni de inchisoare dupa ce a fost prins conducand fara permis de conducere. El a prezentat politistilor un permis fals, pe care l-ar fi cumparat cu o suma foarte mare.

Temperaturi caniculare in Spania. Avertismentul MAE pentru turistii romani

Ministerul de Externe ii informeaza pe romanii care se afla sau intentioneaza sa ajunga pe teritoriul Spaniei ca autoritatile locale au emis pentru regiunile Navarra si La Rioja un cod portocaliu de.

S-a schimbat varsta de pensionare pentru acesti romani! Legea a intrat deja in vigoare!

Incepand de ieri, 6 august, legea prin care locuitorii anumitor orase din Romania pot iesi mai devreme la pensie a intrat in vigoare. Iata pentru cine s-a schimbat varsta de pensionare si cine se poate pensiona cu 2 ani mai devreme, fara penalizari.

Comunitatea internationala mobilizeaza 252,7 milioane de euro pentru Liban

O suma de 252,7 milioane de euro va fi mobilizata de comunitatea internationala pentru a ajuta la recuperarea Libanului in urma dezastrului provocat de explozia din portul Beirut si situatiei economice dificile in care se afla aceasta tara, conform Agerpres. Banii ar urma sa fie distribuiti direct populatiei.

UE anunta inca 30 de milioane de euro pentru Liban

Uniunea Europeana a decis deblocarea a inca 30 de milioane de euro cu ocazia videoconferintei internationale a donatorilor pentru Liban, iar presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a cerut oferirea rapida a asistentei internationale poporului libanez, dupa explozia devastatoare de la Beirut.

UE anunta inca 30 de milioane de euro pentru Liban Macron cere ajutarea rapida a poporului libanez

Uniunea Europeana a decis deblocarea a inca 30 de milioane de euro cu ocazia videoconferintei internationale a donatorilor pentru Liban, iar presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a cerut oferirea rapida a asistentei internationale poporului libanez, dupa explozia devastatoare de la Beirut, potrivit Mediafax. Presedintele SUA, Donald Trump, se numara printre liderii politici care urmeaza sa participe la conferinta internationala a donatorilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )