Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lovitura dura pentru romani. A fost actualizata lista statelor din zona galbena. incepand de maine, persoanele care vin din aceste tari vor sta in carantina 14 zile

Playtech Playtech,
Lovitura dura pentru romani. A fost actualizata lista statelor din zona galbena. incepand de maine, persoanele care vin din aceste tari vor sta in carantina 14 zile

In urma actualizarii listei tarilor cu risc epidemiologic ridicat, mii de romani vor fi afectati de decizia privind ultima tara adaugata pe lista acestor state din zona galbena. Institutul National de Sanatate Publica a anuntat ca lista este valabila incepand din 11 august si cuprinde 41 de tari in cazul carora se aplica masura carantinarii . continuă pe Playtech

Lovitura dura pentru Nicusor Dan, inainte de alegeri

Lovitura pentru candidatul dreptei la Primaria Capitalei, Nicusor Dan. Semnul sau electoral a fost respins de Biroul Electoral Central. De asemenea, BEC a respins cererile de inregistrare a semnelor electorale la alegerile locale si in cazul candidatilor independenti Dan Cristian Popescu, Gheorghe Man si Lucian-Tiberiu Bodea l.

OFICIAL. Romanii care vin din aceasta tara nu mai intra in carantina. A fost eliminata de pe lista statelor cu risc

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a anuntat luni seara ca a decis eliminarea Regatului Spaniei de pe lista tarilor pentru care se instituie masura carantinei pentru persoanele care sosesc in Romania.

Nelu Tataru, replica dura pentru Rafila. Ce ii transmite dupa criza de ras care a devenit virala

Nelu Tataru reactioneaza dur dupa criza de ras pe care medicul Alexandru Rafila a avut-o in timp ce ii citea una dintre declaratiile referitoare la situatia pandemiei in Romania. Medicul Rafila, asa cum nu a mai fost vazut vreodata in contextul pandemiei de COVID-19, in decursul a sase luni de criza sanitara, autoritatile s-au aratat .

George Burcea, lovitura finala pentru Andreea Balan! in ce emisiune va aparea la PRO TV

In curand, la PRO TV va incepe un nou show plin de provacari, care mai de care, mai grele, pentru trei vedete. Ferma este provocarea asumata, dar sa fie tot ceea ce urmeaza exact asa cum se asteptau? Aflam, in curand, intr-un nou sezon. Anda Adam, George Burcea, Paul Diaconescu, Ana Maria Ababei au acceptat .

10.000 de lei de la stat pentru romani. S-au primit banii deja: cine beneficiaza

Peste 10. 000 de agricultori din Romania sunt foarte bucurosi, deoarece au primit de la stat ajutorul pentru reducerea accizei la motorina utilizata in primul trimestru al anului. Agricultorii au primit banii cu intarziere, iar autoritatile au o explicatie. Peste 10 mii de agricultori au primit ajutorul de stat pentru reducerea accizei la motorina Potrivit datelor .

Se dau bani in plus pentru romani. Cele 3 categorii de oameni care beneficiaza

Violeta Alexandru, Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, a anuntat recent ca o anume categorie de angajati vor avea parte de anumitesuporturi financiare din partea Guvernului. Conform acesteia aproximativ 700. 000 de oameni vor beneficia de acest ajutor din partea statului. Exista bani la buget pentru o categorie aparte de angajati? in Romania anului 2020 exista aproximativ .

DigiSport: Hai, gata. Sunt liber! Sainz, replica dura pentru Hamilton, care l-a criticat ca n-a ingenuncheat pentru blacklivesmatter

Spaniolul Carlos Sainz 25 de ani), pilotul McLaren-Renault, a primit numeroase critici pentru ca nu a ingenuncheat la protestele anti-rasism din Formula 1.

Italia: Un ghetar de pe Mont Blanc risca sa se prabuseasca MAE a emis atentionare de calatorie pentru romani

Un ghetar de pe Mont Blanc risca sa se prabuseasca din cauza temperaturilor ridicate. Rezidentii din zona au fost evacuati, iar turistii sunt sfatuiti sa evite Val Ferret. in acest context, Ministerul.

Se poarta rulota in 2020! Cat costa un astfel de concediu pentru romani. Se poate inchiria, dar pretul nu este chiar mic

Moda anului 2020, vacantele cu autorulota. Multi dintre romani au renuntat la camerele de hotel. in acest context, companiile care inchiriaza casute mergatoare abia daca mai au vreo masina disponibila pentru aceasta vara, multe dintre ele fiind deja rezervate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2609 seconds )