Libnet.ro
UNICEF

01:06

Daune morale de 1 milion de euro pentru victima unui accident produs in Romania

Antena3 Antena3,
Daune morale de 1 milion de euro pentru victima unui accident produs in Romania

Beneficiarul este un tanar care, in urma cu patru ani, a fost accidentat de o soferita cu masina inmatriculata si asigurata in Marea Britanie. Instantele din Romania au obligat asiguratorul englez la. continuă pe Antena3

Un milion de euro, daune morale pentru victima unui accident produs in Romania. Le va plati o firma de asigurari din Marea Britanie

Beneficiarul este un tanar care in urma cu patru ani a fost accidentat de o soferita cu masina inmatriculata si asigurata in Marea Britanie. Instantele din Romania au obligat asiguratorul englez la plata unei despagubiri de 1. 000 de euro. Victima accidentului s-a ales insa cu sechele pentru toata viata iar banii pe care ii va primi vor intra cel mai probabil in tratamente si ingrijiri.

Sot obligat sa plateasca daune morale sotiei pe care a lovit-o cu pumnul. Cum au transat judecatorii un conflict conjugal

Judecatorii ieseni au dispus aplicarea unei pedepse de un an de inchisoare cu amanarea pedepsei in cazul unui barbat care si-a lovit sotia in doua randuri. Ieseanul a fost obligat si la plata unor daune morale catre femeie.

Peste 1 milion de euro pentru 100 de solutii inteligente. Cum vrea Alba Iulia sa devina primul Smart City din Romania

Primul Smart City din Romania, in adevaratul sens al cuvantului, va fi orasul Alba Iulia. Pana la sfarsitul anului 2018, mai multe companii private investesc circa 1 milion de euro in peste 100 de solutii inteligente pentru oras si locuitorii acestuia.

Un roman si-a pierdut viata in Italia, in urma unui accident cumplit

Un roman si-a pierdut viata in urma unui accident cumplit care a avut loc in Italia. Masina la volanul careia se afla s-a izbit frontal, joi seara, de o alta joi. Impactul i-a fost fatal. Marius Ivan, in.

Un roman din Marea Britanie a donat 70.000 de euro pentru utilarea unui spital din Calarasi. Aparatura, adusa la Neonatologie

Un calarasean stabilit in Anglia a facut un gest impresionant. Marius Caprila a donat 70. 000 de euro pentru dotarea Sectiilor de Neonatologie si Pediatrie din Calarasi. 000 de euro din aceasta suma i-a directionat catre Organizatia Salvati Copiii care a adus, luni, la Calarasi, aparatura performanta pentru spital. Cu restul, tanarul a cumparat personal mobilier si aparate, pe care le-a donat spitalului inainte de Craciun.

AMENDA de 90 de euro pentru barbatii care FLUIERA DUPA FEMEI pe strada

Franta va impune o amenda de 90 de euro pentru barbatii care fac gesturi deplasate, remarci obsene sau care fluiera dupa femei pe strada, sanctionand astfel hartuirea sexuala sau sexismul in spatiul.

MILIOANE de euro pentru mult asteptata autostrada Sebes-Turda

Comisia Europeana a aprobat suma de 272 de miliaone de euro pentru constructia autostrazii Sebes-Turda. Autostrada are in total 70 de kilometri si ar fi trebuit finalizata in 2016, scrie Agerpres. Lucrarea es.

Comisia Europeana: Milioane de euro pentru una dintre cele mai asteptate autostrazi din Romania

Comisia Europeana CE) a aprobat pentru Romania suma de 272 de milioane euro pentru constructia auto.

Franta: Amenda de 90 de euro pentru barbatii care fluiera dupa femei pe strada

Gesturi deplasate, fluieraturi, remarci obscene: Franta va impune o amenda de 90 de euro pentru a sanctiona hartuirea sexuala sau sexismul in spatiul public, a anuntat marti purtatorul de cuvant al guvernului, Benjamin Griveaux, citat de AFP.

Andreea Cosma a depus, la Parchetul General, noi acte impotriva lui Negulescu: Am cerut daune morale si materiale (VIDEO)

Andreea Cosma a mers vineri dimineata la sediul Parchetului General pentru a depune o serie de dcumente impotriva procurorului Mircea Negulescu. Deputata PSD a anuntat ca ii va cere procurorului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )