Libnet.ro
UNICEF

00:07

Un roman si-a pierdut viata in Italia, in urma unui accident cumplit

Antena3 Antena3,
Un roman si-a pierdut viata in Italia, in urma unui accident cumplit

Un roman si-a pierdut viata in urma unui accident cumplit care a avut loc in Italia. Masina la volanul careia se afla s-a izbit frontal, joi seara, de o alta joi. Impactul i-a fost fatal. Marius Ivan, in. continuă pe Antena3

Unul dintre apropiatii artistului Puya a fost injunghiat, in urma unui scandal intre interlopi

Unul dintre apropiatii artistului Puya a fost injunghiat, in urma unui scandal intre interlopi. Razvan Lucan zis Romanu a ajuns la spital in urma unui conflict cu clanul Kalu. Mai exact, apropiatul lui.

Cel mai bun prieten al solistului Puya a fost injunghiat in cea mai luxoasa zona din Bucuresti! Totul in urma unui scandal intre interlopi

Unul dintre apropiatii artistului Puya a fost injunghiat, in urma unui scandal intre interlopi. Razvan Lucan zis Romanu a ajuns la spital in urma unui conflict cu clanul Kalu. Mai exact, apropiatul lui.

Peste 18 persoane au MURIT in urma unui cutremur de 6,7 grade(FOTO)

Peste 18 morti au fost inregistrati in urma unui cutremur de 6,7 grade pe scara Richter in regiunea montana Southern Highlands din Papua Noua Guinee. Seismul a produs prabusirea unor locuinte si a provocat.

Accident rutier cumplit! Cel putin 25 de persoane si-au pierdut viata

Cel putin 25 de persoane au murit marti dupa ce autobuzul in care se aflau a fost implicat intr-un accident rutier in Bhavnagar, India. Autobuzul transporta mai multe persoanela o nunta, iar la un moment.

Un milion de euro, daune morale pentru victima unui accident produs in Romania. Le va plati o firma de asigurari din Marea Britanie

Beneficiarul este un tanar care in urma cu patru ani a fost accidentat de o soferita cu masina inmatriculata si asigurata in Marea Britanie. Instantele din Romania au obligat asiguratorul englez la plata unei despagubiri de 1. 000 de euro. Victima accidentului s-a ales insa cu sechele pentru toata viata iar banii pe care ii va primi vor intra cel mai probabil in tratamente si ingrijiri.

Papua Noua Guinee, cel putin 18 morti in urma unei replici seismice de 6,7 grade

Cel putin 18 persoane si-au pierdut viata in urma unui cutremur cu magnitudinea 6,7 care s-a produs .

Cutremur puternic, miercuri dimineata. Peste 15 persoane au decedat in urma incidentului

Cel putin 18 persoane si-au pierdut viata in urma unui cutremur cu magnitudinea 6,7 care s-a produs la primele ore ale zilei de miercuri in regiunea montana Southern Highlands din Papua Noua Guinee, cifra.

Daune morale de 1 milion de euro pentru victima unui accident produs in Romania

Beneficiarul este un tanar care, in urma cu patru ani, a fost accidentat de o soferita cu masina inmatriculata si asigurata in Marea Britanie. Instantele din Romania au obligat asiguratorul englez la.

Un roman a murit in Italia, dupa un impact frontal cu un TIR

Un roman a murit in Italia, dupa un impact frontal cu un TIR. Un autoturism marca Suzuki Swift si un TIR s-au ciocnit in dimineata zilei de miercuri, 7 martie, in jurul orei 07. 45, intre localitatile Sutri si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )