Libnet.ro
UNICEF

06:45

David Cameron: Criza bugetara din SUA, un risc pentru economia mondiala

Antena3 Antena3,
David Cameron: Criza bugetara din SUA, un risc pentru economia mondiala

Criza bugetara din Statele Unite reprezinta un risc pentru economia mondiala, a avertizat premierul britanic, David Cameron, informeaza AFP; citata de Agerpres. in acelasi timp, primul ministru al Marii Brita. continuă pe Antena3

David Cameron: Marea Britanie vrea o schimbare radicala a legaturilor cu UE

Premierul britanic David Cameron a reluat duminica retorica agresiva fata de Uniunea Europeana si a cerut o schimbare radicala a relatiilor intre Marea Britanie si Uniune. Oficialul a lansat si posibilitatea ca Regatul sa renunte la tratatul european pentru drepturile omului.

Ponta, despre rectificarea bugetara din octombrie: Nu exista vreun rezervor secret de bani al Guvernului. Luam bani de la unii si dam la altii

Rectificarea bugetara pe care o va face Guvernul in luna octombrie va insemna ca vor fi luati bani de unde nu sunt absolut necesari si dusi acolo unde arde pentru ca nu exista 'un rezervor secret de bani' al Executivului, a declarat premierul Victor Ponta sambata, intr-o conferinta de presa la Bistrita, informeaza Agerpres.

Ponta, despre rectificarea bugetara din octombrie: Nu exista vreun rezervor secret de bani al Guvernului. Luam de la unii si dam la altii

Rectificarea bugetara pe care o va face Guvernul in luna octombrie va insemna ca vor fi luati bani de unde nu sunt absolut necesari si dusi acolo unde arde pentru ca nu exista 'un rezervor secret de bani' al Executivului, a declarat premierul Victor Ponta sambata, intr-o conferinta de presa la Bistrita, informeaza Agerpres.

VIDEO Ponta, despre rectificarea bugetara din octombrie: Nu exista vreun rezervor secret de bani al Guvernului. Luam de la unii si dam la altii

Rectificarea bugetara pe care o va face Guvernul in luna octombrie va insemna ca vor fi luati bani de unde nu sunt absolut necesari si dusi acolo unde arde pentru ca nu exista 'un rezervor secret de bani' al Executivului, a declarat premierul Victor Ponta sambata, intr-o conferinta de presa la Bistrita. Prim-ministrul a subliniat ca nu exista bani in plus, pentru ca taxele si impozitele nu au fost marite, ba chiar s-au redus, motiv pentru care cel mai important lucru este cum se folosesc resursele financiare.

Amazon va suplimenta personalul din SUA cu 70.000 de angajati temporari

Retailerul american online Amazon va suplimenta personalul din Statele Unite cu 70. 000 de angajati temporari in perioada sarbatorilor, acestia urmand sa lucreze cu norma intreaga in centrele de distributie, transmite CNN.

Brasov: Trafic restrictionat pe DN1, din cauza zapezii, pentru masinile fara cauciucuri ...

Politia Rutiera Brasov a restrictionat accesul pe DN1 dinspre localitatea brasoveana Darste catre Bucuresti, marti, de la ora 12. 00, pentru toate autovehiculele care nu sunt echipate cu anvelope de iarna, iar soferii sunt obligati sa se intoarca din drum, in conditiile in care ninge abndent, transmite Mediafax. Potrivit sefului Politiei Rutiere Brasov, Claudiu Tamarjan, mai multe echipaje de Politie Rutiera se afla pe DN1 pentru a restrictiona accesul catre judetul Prahova pentru .

Ajutorul de minimis va fi de 90% din cheltuielile eligibile pentru finantare, acordat pe doi ani

Ajutorul de minimis pentru IMM-uri, in cuantum de maximum 100. 000 de euro, in coborare de la 200. 000 euro, va fi de 90% din valoarea totala a cheltuielilor eligibile aprobate pentru finantare, in loc de 100%, iar perioada de acordare scade de la trei la doi ani fiscali, potrivit unui proiect de HG. Ministrul pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri si Turism, Maria Grapini, a anuntat saptamana trecuta mai multe modificari la schema de minimis, printre care scaderea plafonului maxim de la 200. 000 de euro la 100. 000 de euro echivalent lei), durata inscrierii de zece zile si acordarea de punctaje fiecarui proiect.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.216 seconds )