Libnet.ro
UNICEF

11:45

David Cameron este categoric: UE schimba regulile sau Marea Britanie pleaca

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
David Cameron este categoric: UE schimba regulile sau Marea Britanie pleaca

Premierul britanic David Cameron a precizat ca nu va ezita sa le recomande britanicilor sa voteze in favoarea iesirii din UE, in cazul in care nu reuseste sa modifice termenii apartenentei Marii Britanii la UE, privind acordarea de ajutoare sociale,. continuă pe Wall-Street Ro

Premierul David Cameron le-ar putea recomanda britanicilor sa voteze iesirea din UE

Premierul David Cameron a declarat ca, in cazul in care nu reuseste sa modifice termenii apartenentei Marii Britanii la UE, va fi pregatit sa le recomande britanicilor sa voteze pentru parasirea Uniunii, dac.

Premierul britanic David Cameron a luat in calcul posibilitatea de a demisiona daca scotienii s-ar fi pronuntat pentru independenta

Premierul britanic David Cameron a marturisit ca luase in calcul demisia in cazul in care referendumul privind independenta Scotiei ar fi fost aprobat pe 18 septembrie, scrie AFP. M-am gandit la posibilitatea.

Premierul britanic David Cameron pune neputinta sa in carca UE

Pe fondul migratiei unui membru al Partidului Conservator spre Partidul Independentei condus de Nigel Farage, premierul britanic David Cameronar fi dispus sa recomande populatiei britanice sa voteze pentru iesirea din Uniunea Europeana, in cazul in care nu va reusi sa asigure modificarea substantiala a termenilor rezervati Regatului Unit in cadrul UE.

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )