Libnet.ro
UNICEF

18:45

Dean Potter, un celebru sportiv american, a murit in timpul unui salt cu wingsuit

Hotnews Hotnews,
 Dean Potter, un celebru sportiv american, a murit in timpul unui salt cu wingsuit

Dean Potter, unul dintre cei mai cunoscuti acrobati americani din domeniul sporturilor extreme, a murit in urma unui salt cu wingsuit costum cu aripi) in Parcul National Yosemite din California, informeaza bbc. com. continuă pe Hotnews

VIDEO Nu i s-a deschis parasuta: Dean Potter, un celebru sportiv american, a murit in timpul unui salt cu wingsuit

Dean Potter, unul dintre cei mai cunoscuti acrobati americani din domeniul sporturilor extreme, a murit in urma unui salt cu wingsuit costum cu aripi), sambata, in Parcul National Yosemite din California, informeaza bbc. com.

Celebrul alpinist american Dean Potter a murit in Parcul National Yosemite din Statele Unite

Celebrul alpinist american Dean Potter, cunoscut pentru spectacolele de catarare fara echipament sau mers pe franghie, a murit, duminica, in Parcul National Yosemite din Statele Unite, scrie CNN. Potter si un.

Ministrul Finantelor: Vrem sa lasam romanului posibilitatea de a-si deduce din impozitul pe venit in timpul unui an o parte din cheltuieli- 20-30%. Consultantii: Nu se poate. Impozitul pe venit e cu retinere la sursa, bulversezi tot sistemul

Dupa jocul de-a impozitarea bacsisului, Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici vine cu o alta propunere socanta: Vrem sa lasam romanului, la finalul unui an, posibilitatea de a-si deduce din impozitul pe venit in timpul unui an o parte din cheltuielile din o anumita zona de evaziune fiscala. Adica, omul intr-un an de zile stie ca-si strange aceste bonuri fiscale pentru ca la final de an in limita a 20%, 30% din impozitul pe venit isi poate lua inapoi niste bani pe care i-a cheltuit pe produsele unde evaziunea este mai ridicata, a spus ministrul la Digi24. Propunerea a fost considerata o gluma de catre consultantii fiscali, impozitul pe venit fiind cu retinere la sursa. Pur si simplu nu se poate. Nu ai cum!, a declarat pentru HotNews. ro Gabriel Biris, partener al firmei Biris Goran.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )