Libnet.ro
UNICEF

23:00

Zi decisiva pentru violatorii din Vaslui! Cei sapte agresori isi primesc astazi sentinta

Antena3 Antena3,
Zi decisiva pentru violatorii din Vaslui! Cei sapte agresori isi primesc astazi sentinta

Cei sapte violatori din Vaslui afla astazi sentinta judecatorilor, insa decizia nu este definitiva. Chiar si asa, cei sapte ar putea ajunge dupa gratii pentru ca procurorii au cerut inclusiv arestarea. continuă pe Antena3

SENTINTA pentru violatorii din Vaslui. 8 ani si 4 luni de inchisoare pentru tanarul care a premeditat violul

00 -SENTINTA VIOL VASLUI: Cei sapte tineri acuzati ca au violat o fata de 18 ani au fost condamnati, luni, de Judecatoria Vaslui, la pedepse cuprinse intre 5 ani si opt luni si 8 ani si patru.

Sebastian Bodu, despre violatorii din Vaslui: Nu e nevoie de castrare chimica intrucat astia nu mai ies oameni intregi din inchisoare

Fostul europarlamentar Sebastian Bodu reactioneaza dupa ce au fost date condamnarile in cazul fetei din Vaslui violata anul trecut de sapte indivizi. Bodu este de parere ca nu este nevoie de castrare chimica.

Violatorii din Vaslui, huiduiti la instanta. Procesul a fost suspendat

Agitatie mare la Vaslui, acolo unde s-a strans o multime de persoane in fata Tribunalului, acolo unde erau asteptati violatorii tinerei de 18 ani. Sunt aproape 1. 000 de persoane, flancate de jandarmi, cei mai.

Magistratii anunta, luni, verdictul in cazul violatorilor din Vaslui

Cei sapte tineri din Vaslui acuzati ca au violat o fata afla, luni, sentinta. Astfel, magistratii Judecatoriei Vaslui deciz luni, ce masura vor lua in acest caz. Sentinta nu este definitiva.

Zi decisiva pentru cei sapte violatori din Vaslui: judecatorii anunta sentinta. Ce pedepse ar putea primi tinerii din Valeni

Astazi, cei sapte tineri comuna vasluiana Valeni, care au violat o eleva de 18 ani, ore in sir, pana la lesin, ar trebui sa isi afle pedeapsele, dupa ce vineri magistratii judecatoriei Vaslui au constatat incheiata cercetarea judecatoreasca. Sentinta este programata pentru ora 14.

Cei 7 violatori din Vaslui isi vor afla luni pedepsele. intre timp, victima e acuzata ca a vrut sa se marite cu unul dintre agresori

Cei sapte tineri din Vaslui acuzati ca au violat o fata de 18 ani isi vor afla luni pedepsele. Procesul s-a incheiat vineri dupa 9 ore de audieri in care au fost facute doua cereri de recuzare a.

Unul dintre cei 7 violatori ai elevei din Vaslui: Sunt mandru de ce am facut!. Ce vor face, astazi, la proces magistratii care i-au lasat liberi pe violatori

Termenul procesului celor sapte barbati din Valeni care au violat pana la lesin o eleva de 18 ani este anuntat pentru vineri, 14 august, incepand cu ora 10. Tragedia copilei batjocorite de violatori si, ulterior, denigrarata de rudele si prietenii inculpatilor, a scandalizat Romania, mii de oameni criticand public atat fapta violatorilor, a apropiatilor lor, dar si superficialitatea magistratilor care i-au lasat liberi pe cei sapte vasluieni.

UPDATE. Sentintele violatorilor din Vaslui: Silviu Burada, opt ani de inchisoare. Cei sapte, in arestul politiei

Cei sapte violatori din Vaslui au primit, luni, intre cinci si opt ani de inchisoare. Astfel, Silviu Burada a fost condamnat la opt ani si patru luni, Andrei Burlacu, Silviu Avadanei si Petrica Bolbaceanu au primit sapte ani de inchisoare, Alin Rotaru a primit cinci ani si opt luni de inchisoare.

Sentinte in cazul violului din Vaslui: Pedepse intre 5 ani si 8 luni si 8 ani si 4 luni de inchisoare pentru toti cei sapte inculpati

Cei sapte tineri din Valeni acuzati ca au violat o fata de 18 ani au fost condamnati, luni, de Judecatoria Vaslui, la pedepse cuprinse intre 5 ani si opt luni si 8 ani si patru luni de inchisoare, precum si la plata unor daune morale de 50. 000 de lei catre tanara, decizia instantei nefiind insa definitiva.

Procesul celor sapte violatori din Vaslui s-a incheiat. Instanta anunta luni verdictul (VIDEO)

Procesul in cazul celor sapte tineri din Vaslui acuzati ca au violat o fata de 18 ani s-a incheiat, informeaza B1 TV. La ora actuala, se pun concluziile, urmand ca dupa aceea cei sapte tineri sa isi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )