Libnet.ro
UNICEF

12:45

DECIZIA a fost luata: PSD NU va participa la sedinta Parlamentului pentru numirea lui Ungureanu la SIE

Antena3 Antena3,
DECIZIA a fost luata: PSD NU va participa la sedinta Parlamentului pentru numirea lui Ungureanu la SIE

Grupurile parlamentare ale PSD au decis, luni, in unanimitate sa nu participe la sedinta de plen a Parlamentului in care se voteaza nominalizarea lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea SIE, a anuntat Rovana. continuă pe Antena3

Conducerea BCE se intruneste in SEDINTA EXTRAORDINARA pentru Grecia

Presedintele Bancii Centrale Europene BCE), Mario Draghi, a convocat consiliul guvernatorilor intr-o sedinta extraordinara pentru a discuta despre finantarea bancilor din Grecia, relateaza Bloomberg, conform.

Crin Antonescu nu participa la votul pentru sefia SIE. Cum argumenteaza politicianul decizia

Senatorul PNL Crin Antonescu a declarat, luni, ca nu va participa la votul pentru numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la sefia SIE.

Solicitare de la Bruxelles: E nevoie de o sedinta CSAT pentru evaluarea efectelor crizei din Grecia asupra Romaniei

Europarlamentul PSD Victor Negrescu cere convoarea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) pentru evaluarea efectelor crizei din Grecia asupra Romaniei .

Miting la Palatul Parlamentului pentru reducerea numarului de senatori si deputati (VIDEO)

Un miting a avut loc sambata la Palatul Parlamentul pentru reducerea numarului de senatori si deputati, informeaza B1 TV. 300 de oameni au fost prezenti la protest organizat sub deviza Parlamentul Romaniei -.

Senatorii vor doua copertine la intrarile din Palatul Parlamentului pentru a-i feri de accidentele produse de desprinderea pietrei naturale din constructia cladirii

Senatul intentioneaza sa construiasca doua copertine de protectie la intrarile din Palatul Parlamentului, acestea fiind cea destinata demnitarilor si parlamentarilor de rang inalt si cea destinata.

Europarlamentul Victor Negrescu (PSD) cere convocarea CSAT pentru a evalua efectele crizei din Grecia asupra Romaniei

Europarlamentul PSD Victor Negrescu cere convocarea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii pentru a evalua efectele crizei din Grecia asupra Romaniei, informeaza Mediafax. Presedintele Romaniei, care reprezinta.

Un europarlamentar PSD cere convocarea CSAT pentru evaluarea crizei din Grecia asupra Romaniei

Europarlamentul PSD Victor Negrescu, membru in Comisia pentru Bugete din Parlamentul European, cere convoarea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) pentru evaluarea efectelor crizei din Grecia asupra.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )