Libnet.ro
UNICEF

21:15

Conducerea BCE se intruneste in SEDINTA EXTRAORDINARA pentru Grecia

Antena3 Antena3,
Conducerea BCE se intruneste in SEDINTA EXTRAORDINARA pentru Grecia

Presedintele Bancii Centrale Europene BCE), Mario Draghi, a convocat consiliul guvernatorilor intr-o sedinta extraordinara pentru a discuta despre finantarea bancilor din Grecia, relateaza Bloomberg, conform. continuă pe Antena3

BCE poate da lovitura de gratie pentru Grecia. Bancile elene, aproape de colaps

Banca Centrala Europeana BCE), care a asigurat pana in prezent stabilitatea sistemului financiar elen prin imprumuturi de urgenta, cel mai probabil va sista finantarea bancilor grecesti prin programul ELA Emergency Liquidity Assistance), scrie BBC .

Dijsselbloem: Planul de ajutor pentru Grecia se va incheia pe 30 iunie

Seful Eurogrup, Jeroen Dijsselbloem, a anuntat, la finalul reuniunii ministrilor de finante din zona euro, ca planul de ajutor pentru Grecia se va incheia pe 30 iunie. Vom avea imediat o noua reuniune pentru a discuta consecintele. pentru a ne pregati pentru orice e necesar, a spus oficialul, intr-un discurs.

Ministrii de Finante din Zona euro refuza sa prelungeasca programul de ajutor pentru Grecia

Dupa ce premierul Alexis Tsipras a anuntat organizarea unui referendum privind propunerile de reforme inaintate de creditori, ministrii de Finante din Zona Euro au refuzat sambata sa extinda programul de ajutor pentru Grecia dupa data de 30 iunie, au.

Banca Centrala Europeana MENTINE finantarea de urgenta pentru Grecia

Banca Centrala Europeana BCE) a decis sa mentina dar sa inghete finantarea bancilor din Grecia prin intermediul programului ELA la nivelul stabilit vineri, decizie care reflecta riscul de default al.

Solicitare de la Bruxelles: E nevoie de o sedinta CSAT pentru evaluarea efectelor crizei din Grecia asupra Romaniei

Europarlamentul PSD Victor Negrescu cere convoarea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) pentru evaluarea efectelor crizei din Grecia asupra Romaniei .

ULTIMA sansa pentru Grecia, SPULBERATA

Scenariul falimentului Greciei si iesirii tarii din Uniunea Europeana ar putea deveni realitate. Negocierile Guvernului elen cu creditorii internationali au esuat, aseara, intr-o sedinta la.

Banca Centrala Europeana va mentine finantarea de urgenta pentru Grecia

Banca Centrala Europeana a anuntat ca a decis sa mentina nivelul imprumuturilor de urgenta pe care le acorda bancilor elene la nivelul din 26 iunie si ca va continua sa urmareasca situatia din Grecia,.

Eurogroup refuza extinderea finantarii pentru Grecia

ACTUALIZARE Autoritatile din zona euro sunt gata sa faca tot ceea ce este necesar pentru a asigura stabilitatea zonei euro, conform Eurogroup * ACTUALIZARE 17:01 Reuters: Grecii fac cozi la supermarketuri, pentru provizii Reuters scrie ca in anumite supermarketuri din Atena cetatenii au format cozi lungi pentru a-si face provizii. * Schaeuble: Grecia a pus capat negocierilor cu creditorii sai intr-un mod unilateral * Grecia a respins ultimele propuneri ale creditorilor * Grecii s-au trezit cu noaptea in cap sa scoata bani din bancomate * Banca Greciei face un efort urias pentru a mentine alimentarea cu bani a ATM-urilor - oficial al bancii * Un politician grec spune ca bancile vor ramane deschise si indeamna la calm * intalnirea ministrilor de finante din zona euro va avea loc, in ciuda anuntului lui Tsipras * Partidele din opozitie ataca decizia lui Tsipras privind referendumul * Merkel: intalnirea de astazi este decisiva.

Ultima sansa pentru Grecia din partea FMI. Ce spune Lagarde despre referendumul grec

Fondul Monetar International nu va mai finanta Grecia daca autoritatile de la Atena nu vor plati datoria de aproape 1,6 miliarde de euro scadenta pe 30 iunie, a anuntat directoarea institutiei, Christine Lagarde.

Avertismentul FMI pentru Grecia: Daca nu isi platesc datoriile, raman fara finantare si ajutor

FMI nu va mai finanta Grecia daca autoritatile de la Atena nu vor plati datoria de aproape 1,6 miliarde de euro scadenta pe 30 iunie, a declarat directorul general al institutiei, Christine Lagarde, relateaza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2003 seconds )