Libnet.ro
UNICEF

23:45

Decizie UEFA: Rusia, descalificare cu suspendare la EURO 2016 si amenda

România Liberă România Liberă,
Decizie UEFA: Rusia, descalificare cu suspendare la EURO 2016 si amenda

UEFA a dat Rusiei o descalificare cu suspendare, pentru violentele de la Marsilia, unde suporterii rusi s-au batut cu cei englezi. Potrivit agentiei Interfax, daca violentele se vor repeta, suspendarea selectionatei Rusiei va intra imediat in vigoare, anunta DIGI24. continuă pe România Liberă

UPDATE. Decizie UEFA: Rusia, descalificare cu suspendare la EURO 2016 si amenda. 6 suporteri rusi, retinuti

UEFA a dat Rusiei o descalificare cu suspendare, pentru violentele de la Marsilia, unde suporterii rusi s-au batut cu cei englezi. Potrivit agentiei Interfax, daca violentele se vor repeta, suspendarea selectionatei Rusiei va intra imediat in vigoare, anunta DIGI24.

Rusia, descalificata cu suspendare de la EURO 2016

Echipa de fotbal a Rusiei a fost descalificata cu suspendare de la EURO 2016, de UEFA. in plus, Rusia va plati o amenda in suma de 150. 000 de euro.

Rusia, exclusa cu suspendare de la EURO 2016

UEFA a luat marti o decizie in premiera: excluderea unei echipe din cadrul unui turneu european pentru actiunile intreprinse de suporteri. Sanctiunea s-a acordat pentru faptele fanilor de pe stadion, nu pentru cele de pe strazi.

UEFA ameninta Anglia si Rusia cu EXCLUDEREA de la EURO 2016

UEFA a amenintat duminica Anglia si Rusia cu excluderea de la EURO 2016 in caz de noi violente comise de suporterii lor, dupa incidentele care au avut loc sambata la Marsilia, inainte si la finalul meciului Anglia -Rusia 1-1), informeaza AFP. Cerem federatiilor engleza si rusa sa faca apel la suporterii lor sa se comporte in mod responsabil si respectuos, a indicat comitetul executiv al UEFA intr-un comunicat citat de Agerpres.

Anglia si Rusia risca excluderea de la EURO 2016

UEFA nu mai este dispusa sa tolereze actele de violenta si nationalele Angliei si Rusiei, ai caror suporteri au oferit scene grotesti de violenta inaintea si chiar in timpul meciului direct de la Marsilia, ar putea fi excluse de la Campionatul European.

Tragedie la EURO 2016. Un suporter beat al Irlandei a cazut de la 8 metri si a murit

Conducerea de la UEFA a condamnat incidentele din Marsilia si ancheteaza evenimentele petrecute la meciul Anglia - Rusia. Nu doar bataile au facut victime, ci si alcoolul. Un suporter al Irlandei.

EURO 2016 UEFA a comunicat numele arbitrului care va conduce Romania - Elvetia. E o cunostinta veche a noastra

Romania si Elvetia se vor intalni miercuri, la Paris, in faza a doua a meciurilor din Grupa A de la Euro 2016, partida urmand a incepe la ora 19.

EURO 2016: Anglia - Rusia 1-1

Echipele nationale ale Angliei si Rusiei au terminat la egalitate 1-1 0-0), intr-o partida din cadrul Grupei B a Campionatului European de fotbal - EURO 2016, disputata sambata seara pe Stade Velodrome din Marsilia.

EURO 2016: Anglia - Rusia 1-1

Selectionatele Angliei si Rusiei au terminat la egalitate 1-1 0-0), intr-o partida din cadrul Grupei B a Campionatului European de fotbal - EURO 2016, disputata sambata seara pe Stade Velodrome din Marsilia, potrivit Agerpres.

Primul soc la EURO 2016. Anglia a fost egalata de Rusia in ultimul minut

Selectionatele Angliei si Rusiei au terminat la egalitate 1-1 0-0), intr-o partida din cadrul Grupei B a Campionatului European de fotbal - EURO 2016, disputata sambata seara pe Stade Velodrome din.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )