Libnet.ro
UNICEF

11:15

Rusia, descalificata cu suspendare de la EURO 2016

Adevărul Adevărul,
Rusia, descalificata cu suspendare de la EURO 2016

Echipa de fotbal a Rusiei a fost descalificata cu suspendare de la EURO 2016, de UEFA. in plus, Rusia va plati o amenda in suma de 150. 000 de euro. continuă pe Adevărul

EURO 2016: Echipa nationala a Romaniei a facut o impresie buna la meciul de deschidere cu Franta. Ce a scris presa internationala despre tricolori

Meciul de deschidere al EURO 2016 dintre FRANTA si ROMANIA a devenit un subiect de mare interes pentru presa internationala. Multi jurnalisti de la diverse publicatii de renume au comentat prestatia.

Decizie UEFA: Rusia, descalificare cu suspendare la EURO 2016 si amenda

UEFA a dat Rusiei o descalificare cu suspendare, pentru violentele de la Marsilia, unde suporterii rusi s-au batut cu cei englezi. Potrivit agentiei Interfax, daca violentele se vor repeta, suspendarea selectionatei Rusiei va intra imediat in vigoare, anunta DIGI24.

UPDATE. Decizie UEFA: Rusia, descalificare cu suspendare la EURO 2016 si amenda. 6 suporteri rusi, retinuti

UEFA a dat Rusiei o descalificare cu suspendare, pentru violentele de la Marsilia, unde suporterii rusi s-au batut cu cei englezi. Potrivit agentiei Interfax, daca violentele se vor repeta, suspendarea selectionatei Rusiei va intra imediat in vigoare, anunta DIGI24.

Romania, cea mai rasista echipa de la EURO 2016

Echipa Romaniei este singura selectionata prezenta la EURO 2016 ce este alcatuita doar din jucatori nascuti in tara pe care o reprezinta si din parinti cu aceeasi nationalitate, informeaza Liga Profesionista de Fotbal.

Stiinta exacta arata: Franta campioana europeana, Romania locul 3 in grupele EURO 2016

Echipa nationala de fotbal a Romaniei nu are de partea sa cifrele pure, la EURO 2016. Tricolorii ar urma sa nu treaca de grupele competitiei, chiar daca acest lucru s-ar intampla la limita. Ratarea calificarii in faza eliminatorie a EURO 2016 este demonstrata nu de un pronostic oarecare, ci o analiza matematica pusa pe hartie de specialisti.

RECORDson stabilit de Islanda la EURO 2016

Islanda, echipa prezenta la EURO 2016 cu cea mai mica populatie 330. 000 de locuitori), stabileste un record inedit pentru un Campionat European.

Rusia, exclusa cu suspendare de la EURO 2016

UEFA a luat marti o decizie in premiera: excluderea unei echipe din cadrul unui turneu european pentru actiunile intreprinse de suporteri. Sanctiunea s-a acordat pentru faptele fanilor de pe stadion, nu pentru cele de pe strazi.

Anglia si Rusia risca excluderea de la EURO 2016

UEFA nu mai este dispusa sa tolereze actele de violenta si nationalele Angliei si Rusiei, ai caror suporteri au oferit scene grotesti de violenta inaintea si chiar in timpul meciului direct de la Marsilia, ar putea fi excluse de la Campionatul European.

EURO 2016: Anglia - Rusia 1-1

Echipele nationale ale Angliei si Rusiei au terminat la egalitate 1-1 0-0), intr-o partida din cadrul Grupei B a Campionatului European de fotbal - EURO 2016, disputata sambata seara pe Stade Velodrome din Marsilia.

EURO 2016: Anglia - Rusia 1-1

Selectionatele Angliei si Rusiei au terminat la egalitate 1-1 0-0), intr-o partida din cadrul Grupei B a Campionatului European de fotbal - EURO 2016, disputata sambata seara pe Stade Velodrome din Marsilia, potrivit Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2576 seconds )