Libnet.ro
UNICEF

01:05

Declaratie din anturajul presedintelui: demisia lui Basescu, cea mai mare piedica pusa justitiei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Declaratie din anturajul presedintelui: demisia lui Basescu, cea mai mare piedica pusa justitiei

Purtatorul de cuvant al presedintelui, Bogdan Oprea, sustine ca demisia sefului statului ar fi cea mai mare piedica pusa justitiei, astfel creandu-se culoar spre Cotroceni premierului Ponta, care i-a aparat public fara nicio ezitare. continuă pe Wall-Street Ro

Bogdan Oprea: Demisia lui Basescu ar fi cea mai mare piedica pusa justitiei si ar crea culoar lui Ponta

Bogdan Oprea, purtatorul de cuvant al presedintelui Traian Basescu, sustine ca demisia sefului statului ar fi cea mai mare piedica pusa justitiei, astfel creandu-se culoar spre Cotroceni premierului Ponta,.

Blaga: Nu am nicio legatura cu Sandu Anghel, membri ai familiei sale sau persoane din anturajul lui

Blaga: Nu am nicio legatura cu Anghel Sandu, cu membri ai familiei sale sau cu persoane din anturajul acestuia. Orice referire la persoana mea in acest caz este lipsita de orice fundament.

Oprea: Demisia lui Basescu, mai mare piedica pusa justitiei

Purtatorul de cuvant al presedintelui, Bogdan Oprea, sustine ca demisia sefului statului ar fi cea mai mare piedica pusa justitiei, astfel creandu-se culoar spre Cotroceni premierului Ponta, informeaza Mediafax.

UPDATE: Ponta cere demisia lui Basescu. Fratele presedintelui, acuzat ca a primit bani pentru a interveni in dosarul lui Bercea Mondial. Mircea Basescu respinge acuzatiile

Mircea Basescu a negat, joi dimineata, acuzatiile de trafic de influenta in favoarea lui Bercea Mondial si a afirmat ca suma de bani primita de la familia Anghel reprezinta in realitate o returnare partiala a unui imprumut. El a mai spus ca presedintele Basescu nu are niciolegatura cu acest subiect.

Liderii politici cer DEMISIA lui Basescu. Presedintele a reusit pana azi sa se sustraga judecatii si sa-i protejeze pe membrii familiei sale de bratul legii

Liderii USD cer la unison demisia presedintelui Traian Basescu. Premierul Victor Ponta spune ca ia in calcul o posibila suspendare a lui Basescu daca se dovedeste ca este implicat in acest scandal.

Ponta, la o zi dupa ce i-a cerut demisia lui Basescu: Am facut declaratia cand nu stiam nimic despre ce urmeaza sa se intample in dosar, dar am vazut ca justitia functioneaza

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca cere in continuare demisia presedintelui Traian Basescu in contextul scandalului in care este implicat fratele sau, precizand ca asa ar trebui sa procedeze un.

Ponta vrea in continuare demisia lui Basescu

Liderul PSD Victor Ponta a declarat, vineri, ca isi mentine ideea ca presedintele Traian Basescu trebuie sa demisioneze pentru functionarea justitiei. El a refuzat in acelasi timp sa spuna cand a fost intrebat daca justitia este lasata sa lucreze, avand in vedere ca Parlamentul a blocat mai multe anchete si a respins cereri de arestare preventiva .

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )