Libnet.ro
UNICEF

01:05

Declinul pietei auto din Romania, de trei ori mai mare decat in UE

Auto Ro Auto Ro,
Declinul pietei auto din Romania, de trei ori mai mare decat in UE

Numarul de inmatriculare de autoturisme noi in Romania a scazut cu 13,4% in luna octombrie, la la 6. 782 unitati. Declinul inregistrat de piata autohtona este de trei ori mai mare decat cel afisat in Uniunea Europeana, unde a avut loc o scadere de 4,8%, la 959. 400 unitati. continuă pe Auto Ro

FOTO: Viteza de trei ori mai mare decat cea a SUNETULUI! Cum arata AVIONUL american care a ...

Avionul SR-71 s-a aflat timp de ani de zile in faza de cercetare si dezvoltare in perioada de apogeu a Razboiului Rece. Dupa ce a intrat in istorie ca fiind cel mai rapid avion din lume, SR-71 a devenit inutil din cauza noilor tehnologii de comunicare prin satelit si a fost scos din uz de catre armata americana. Citeste si FOTO: Cum arata cele mai frumoase STEWARDESE de la marile companii aeriene Modelul a fost fabricat cu ajutorul tehnologiilor spatiale si putea zbura la o altitudine atat .

inmatricularile de autoturisme noi in Romania au SCAZUT in octombrie. Vezi cu cat.

Inmatricularile de autoturisme noi in Romania au scazut cu 13,4% in octombrie, la 6. 782 unitati, in timp ce in Uniunea Europeana declinul a fost de aproape trei ori mai redus, de 4,8%, la 959. 400 unitati, sustinut de evolutia buna a unor tari precum Danemarca, Marea Britanie sau Cehia, potrivit Mediafax. Declinul pietei autoturismelor din UE s-a redus insa in octombrie, de la 11% in septembrie, evolutia fiind diversa in randul celor 27 de state membre, potrivit datelor prezentate, vineri, de .

Romania, o tara cu prea multi ingeri. Mortalitatea infantila este de peste doua ori mai mare fata de media europeana

In Romania, mortalitatea infantila este in continuare de peste doua ori mai mare fata de media europeana de 4,1 la mie, desi in ultimele decenii numarul deceselor inregistrate la nivel national a scazut.

Spitalele platesc de zece ori mai mult pentru vaccinul antitetanos.

Procurarea vaccinului antitetanos devine o misiune tot mai dificila pentru spitalele din tara, potrivit digi24. ro. Acestea au ajuns sa plateasca preturi de zeci ori mai mari pentru serul care nu se mai produce in Romania si trebuie cumparat din strainatate. Medicii din vestul tarii au reusit insa sa gaseasca o solutie, temporara ce-i drept, pentru a face fata situatiei. Timisoara este printre putinele orase unde se mai gaseste vaccinul, pentru ca medicii au luat un stoc imediat ce au aflat ca .

APIA: E evident faptul ca piata auto din acest an este compromisa. Se vor vinde doar 85.000 de automobile noi

La inceput de 2012 Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile APIA) estima ca piata masinilor noi ar putea sa creasca, insa realitatea a fost mult mai dura, iar vanzarile scad cu peste 20% si situatia este dificila. Piata auto din 2012 este compromisa in conditiile in care programul Rabla s-a derulat defectuos iar taxa auto nu a stimulat achizitia de masini noi, arata un comunicat al asociatiei.

APIA: Piata auto din 2012 este compromisa. Se vor vinde doar 85.000 de automobile noi

Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile APIA) afirma ca piata auto din 2012 este compromisa in conditiile in care programul Rabla s-a derulat defectuos, iar taxa auto nu a stimulat.

De ce sustine Basescu ca Romania n-ar mai fi stat de drept? Afla, in aceasta seara, de la 21.30

In aceasta seara, de la ora 21. 30, la Antena 3, Adrian Ursu te asteapta la o Editie Speciala. De ce sustine Traian Basescu ca Romania n-ar mai fi stat de drept? Zeci de lideri PDL nu au ajuns niciodata sa.

Business report: Cazul clientei cu cea mai mica dobanda din Romania. Cu executorul la poarta, BCR a aplicat, in sfarsit, decizia Inaltei Curti; Negocierile secrete pentru combinatul din Valcea. TISE ar putea primi managementul gratuit la Oltchim; Noul mod

Liviu Voinea: Reducerea cotei unice la 12% ar taia 7,3 miliarde de lei din buget. Voinea e de acord, dar numai punctual, mai exact cu scaderea cotei doar pentru persoanele cu venituri mici, nu pentru toti. Vasile Mihoc are opt clase si singura mina profitabila din Romania: scoate dolomita pentru agricultura. Are doar opt clase primare, dar s-a descurcat de minune in viata. In 2000, a cumparat o mina.

Cu prilejul celei de a XX-a editii a Topului National al Firmelor Private din Romania, s-au evidentiat 10 prioritati pentru mediul de afaceri din tara noastra

Cu prilejul celei de a XX-a editii a Topului National al Firmelor Private din Romania, organizat de Consiliul National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania CNIPMMR) in colaborare cu Agentia pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru IMM-uri AIPPIMM), avand ca partener oficial Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania CECCAR) si partener principal Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri, in data de 2 noiembrie 2012 la Palatul Parlamentului, s-a realizat o ampla consultare a intreprinzatorilor, in vederea stabilirii celor 10 prioritati majore ale mediului de afaceri pentru anul 2013, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei.

VIDEO Monitorizarea Crizei Citostaticelor: peste 20 de medicamente esentiale in tratamentul cancerului si in transplant continua sa lipseasca din Romania

Statul roman incalca legea prin care se asigura romanilor bolnavi de cancer accesul gratuit la tratament. Din Romania lipsesc in continuare peste 20 de medicamente esentiale in tratamentul cancerului si in transplant, desi acestea se afla pe listele de medicamente compensate, printre ele numarandu-se Methotrexat-ul, Bleomicina sau Cisplatin-ul. Desi au platit ani de zile statului pentru asigurarea medicala, pacientii romani nu-si pot recupera banii folositi pentru a cumpara aceste medicamente din strainatate. Lista completa a medicamentelor absente astazi si tarile europene de unde pacientii isi pot procura tratamentul poate fi gasita pe www. medicamente-lipsa. ro.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )