Libnet.ro
UNICEF

12:00

Delir la Targu-Mures dupa victoria cu Pandurii, scor 2-1: Campionii! Campionii!. ASA, lider temporar

Adevărul Adevărul,
Delir la Targu-Mures dupa victoria cu Pandurii, scor 2-1: Campionii! Campionii!. ASA, lider temporar

ASA Targu-Mures a castigat cu 2-1 partida cu Pandurii din etapa a 28-a a Ligii I si a mutat presiunea pe merii Stelei. Cele doua echipe se vor intalni in meci direct. continuă pe Adevărul

ASA, lider temporar dupa victoria cu Pandurii

Victoria inregistrata de ASA Tirgu Mures, duminica, scor 2-1 cu Pandurii, a propulsat-o pe nou-promovata pe prima pozitie a clasamentului pana la incheierea intalnirii dintre Universitatea Cluj si Steaua, programata de la ora 21:00. Mircea Axente a inscris golul victoriei muresenilor, dupa ce Claudiu Bumba 10) si Mihai Roman 44), din penalti, punctasera in prima repriza.

Simona Halep dupa victoria cu Sara Errani: Am nevoie de meciuri pe zgura

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Stuttgart si a declarat dupa victoria obtinuta impotriva italiencei Sara Errani ca are nevoie de meciuri in picioare la inceput de sezon pe zgura.

Ponta: Apelul lui Adomnitei privind autostrada Iasi-Targu Mures, halucinant

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca apelul presedintelui CJ Iasi, Cristian Adomnitei, prin care le cere parlamentarilor sa nu aprobe Master Planul de Transport decat dupa inchiederea Autostrazii.

Simona Halep, dupa victoria zdrobitoare in fata Sarei Errani: Am nevoie de meciuri la acecst inceput de sezon pe zgura

Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, vineri, dupa succesul obtinut in fata italiencei Sara Errani, ca se bucura de victoria obtinuta, care ii permite sa joace in continuare la turneul de la Stuttgart si sa.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )