Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep dupa victoria cu Sara Errani: Am nevoie de meciuri pe zgura

Online Sport Online Sport,
Simona Halep dupa victoria cu Sara Errani: Am nevoie de meciuri pe zgura

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Stuttgart si a declarat dupa victoria obtinuta impotriva italiencei Sara Errani ca are nevoie de meciuri in picioare la inceput de sezon pe zgura. continuă pe Online Sport

Simona Halep, dupa victoria zdrobitoare in fata Sarei Errani: Am nevoie de meciuri la acecst inceput de sezon pe zgura

Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, vineri, dupa succesul obtinut in fata italiencei Sara Errani, ca se bucura de victoria obtinuta, care ii permite sa joace in continuare la turneul de la Stuttgart si sa.

Simona Halep la Stuttgart. Sara Errani, atac discret inaintea partidei de azi din sferturi: Eu am jucat FED Cup!

Simona Halep joaca, azi, la Stuttgart in compania italiencei Sara Errani, in sferturile de finala ale turneului din Germania.

Simona Halep, despre criticile care i-au fost aduse dupa FedCup: Toate lucrurile spuse despre mine m-au afectat. N-am facut alegerea asta pentru un Porsche

Romania a invins Canada si s-a calificat in Grupa Mondiala a FedCup. Tricolorele nu s-au putut baza pe Simona Halep, numarul trei mondial alegand sa se antreneze pentru sezonul pe zgura. Criticata din multe parti, Simona a raspuns: Nu m-am dus la Stuttgart pentru un Porsche, am facut-o strict pentru cariera mea. Din secretele marilor campioni ai tenisului P).

GAME cu GAME Simona Halep-Sara Errani in sferturi la Stuttgart

Simona Halep a jucatpentru un loc in semifinale la Stuttgart, vineri dupa-amiaza de la ora 15:00, contra italiencei Sara Errani. Vedeti mai jos meciul game cu game.

LIVE Simona Halep-Sara Errani in sferturi la Stuttgart (15:00)

Simona Halep joaca pentru un loc in semifinale la Stuttgart, vineri dupa-amiaza de la ora 15:00, contra italiencei Sara Errani.

Stuttgart 2015. Simona Halep s-a calificat in semifinale, dupa 6-4, 6-4 cu Sara Errani

Stuttgart 2015. Simona Halep, cap de serie 2, o intalneste, vineri, de la ora 15. 00 ora Romaniei), pe italianca Sara Errani, 15 WTA, in sferturile turneului de categorie Premier de la Stuttgart, Germania.

WTA Stuttgart: Simona Halep vs. Sara Errani: 6-4, 6-4/ Halep in semifinale

Simona Halep a invins-o pe Sara Errani, numarul 15 mondial, scor 6-4 6-4, dupa un meci al break-urilor, si s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Stuttgart, categoria Premier, dotat cu premii in valoare de 731. 000 de dolari. UPDATE In semifinale, Halep va intalni pe Caroline Wozniacki, aceasta trecand de Carla Suarez Navarro scor 6-0, 6-3.

VIDEO Simona Halep la Stuttgart: rezumatul meciului cu Sara Errani. Romanca a ajuns la 26 de victorii si va juca a 5-a semifinala in 2015

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Stuttgart, dupa ce a trecut de Sara Errani cu 6-4, 6-4.

WTA Stuttgart: Simona Halep vs Sara Errani (de la ora 15:00)/ La un pas de semifinale

Ramasa principala favorita la castigarea turneului de la Stuttgart dupa eliminarea Mariei Sharapova, Simona Halep o va intalni in sferturile de finala pe Sara Errani locul 15 WTA). Meciul va fi in direct pe Digisport 3 si LiveText pe HotNews. ro de la ora 15:00.

Live Text Stuttgart 2015. Simona Halep - Sara Errani: vineri, ora 15.00

Stuttgart 2015. Simona Halep, cap de serie 2, o intalneste, vineri, de la ora 15. 00 ora Romaniei), pe italianca Sara Errani, 15 WTA, in sferturile turneului de categorie Premier de la Stuttgart, Germania.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )