Libnet.ro
UNICEF

13:15

Demisie la Top Gear. Jeremy Clarkson dezvaluie noul logo Grand Tour

Online Sport Online Sport,
Demisie la Top Gear. Jeremy Clarkson dezvaluie noul logo Grand Tour

Chris Evans, prezentatorulemisiunii BBCTop Gear, a demisionat dupa doar un singur sezon. Fosta vedetaa celebrului show, Jeremy Clarkson, a anuntat noul logo al emisiunii Grand Tour ce va debuta din toamna la Amazon. continuă pe Online Sport

Demisie la Top Gear. Jeremy Clarkson dezvaluie noul logo Grand Tour

Chris Evans, prezentatorulemisiunii BBCTop Gear, a demisionat dupa doar un singur sezon. Fosta vedetaa celebrului show, Jeremy Clarkson, a anuntat noul logo al emisiunii Grand Tour ce va debuta din toamna la Amazon.

Esecul noului Top Gear: un prezentator a demisionat, iar audientele emisiunii au atins un minim absolut

Chris Evans si-a anuntat plecarea din postura de prezentator al show-ului Top Gear, noul sezon al show-ului automobilistic nefiind apreciat de telespectatori. Un motiv al plecarii vedetei este dat si de cifrele de audienta in continua scadere.

Dupa un sezon in echipa emisiunii Top Gear, Chris Evans si-a dat demisia (FOTO)

Dupa un singur sezon, Chris Evans a anuntat ca si-a dat demisia de la emisiunea Top Gear. El a facut anuntul intr-un mesaj postat pe reteaua de socializare Twitter, in care spune ca si-a.

VIDEO Chris Evans si-a dat demisia din echipa Top Gear dupa un singur sezon

Chris Evans a anuntat ca si-a dat demisia de la emisiunea Top Gear dupa un singur sezon, intr-un mesaj postat pe reteaua de socializare Twitter, in care spune ca si-a dat toata silinta, insa nu a fost de ajuns, dupa ce mai multi s-au declarat nemultumiti de prezentator, relateaza BBC.

Chris Evans si-a dat demisia din echipa Top Gear

Chris Evans a anuntat ca si-a dat demisia de la emisiunea Top Gear dupa un singur sezon, intr-un mesaj postat pe reteaua de socializare Twitter, in care spune ca si-a dat toata silinta, insa nu a fost de ajuns, dupa ce mai multi s-au declarat nemultumiti de prezentator, relateaza BBC, citat de Mediafax.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )