Libnet.ro
UNICEF

14:00

VIDEO Chris Evans si-a dat demisia din echipa Top Gear dupa un singur sezon

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Chris Evans si-a dat demisia din echipa Top Gear dupa un singur sezon

Chris Evans a anuntat ca si-a dat demisia de la emisiunea Top Gear dupa un singur sezon, intr-un mesaj postat pe reteaua de socializare Twitter, in care spune ca si-a dat toata silinta, insa nu a fost de ajuns, dupa ce mai multi s-au declarat nemultumiti de prezentator, relateaza BBC. continuă pe Hotnews

Chris Evans si-a dat demisia din echipa Top Gear

Chris Evans a anuntat ca si-a dat demisia de la emisiunea Top Gear dupa un singur sezon, intr-un mesaj postat pe reteaua de socializare Twitter, in care spune ca si-a dat toata silinta, insa nu a fost de ajuns, dupa ce mai multi s-au declarat nemultumiti de prezentator, relateaza BBC, citat de Mediafax.

Dupa un sezon in echipa emisiunii Top Gear, Chris Evans si-a dat demisia (FOTO)

Dupa un singur sezon, Chris Evans a anuntat ca si-a dat demisia de la emisiunea Top Gear. El a facut anuntul intr-un mesaj postat pe reteaua de socializare Twitter, in care spune ca si-a.

Unul din prezentatorii celei mai cunoscute emisiuni a demisionat. E singurul lucru bun pe care pot sa-l fac

Chris Evans a anuntat ca si-a dat demisia de la emisiunea Top Gear dupa un singur sezon, intr-un mesaj postat pe reteaua de socializare Twitter, in care spune ca si-a dat toata silinta,.

Gorghiu: E foarte bine ca dl Oprea si-a dat demisia/ Cu Vali Steriu am avut un dialog foarte bun. Nu vorbim in acest moment nici de alianta nici de fuziune

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, la Digi 24, ca este foarte bine ca Gabriel Oprea si-a dat demisia din UNPR, subliniind faptul ca UNPR are un presedinte legitim - Valeriu Steriu - cu care a avut un dialog foarte bun in ultima perioada. Gorghiu a spus insa ca nu s-a decis nicio fuziune, iar o decizie ar urma sa se ia luni, in cadrul Biroului Politic National al PNL.

Rasturnare de situatie in Marea Britanie. Nigel Farage si-a anuntat demisia din fruntea UKIP: imi vreau viata inapoi

Nigel Farage, liderul formatiunii Partidul Independentei Marii Britanii UKIP), si-a dat demisia din aceasta functie, la nici doua saptamani de la referendumul istoric in care britanicii au votat pentru iesirea tarii din Uniunea Europeana.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )