Libnet.ro
UNICEF

17:15

Demisionarul Horia Garbea: Nu am incalcat nicio lege

Adevărul Adevărul,
Demisionarul Horia Garbea: Nu am incalcat nicio lege

Scriitorul Horia Garbea, care si-a depus luni demisia din functia de vicepresedinte al Institutului Cultural Roman ICR), spune ca nu are nimic sa-si reproseze in perioada sa de mandat. continuă pe Adevărul

Vicepresedintele ICR, Horia Garbea: Mi-am dat demisia ieri

Unul dintre cei doi vicepresedinti ai Institutului Cultural Roman ICR), Horia Garbea, a declarat, marti, ca si-a depus demisia din functie luni, dupa ce comisiile pentru cultura si politica externa din.

Horia Garbea si-a dat demisia din functia de vicepresedinte al ICR

Horia Garbea a anuntat ca si-a depus, luni, demisia din functia de vicepresedinte al Institutului Cultural Roman, dupa ce comisiile pentru cultura si politica externa din Senat au decis sa solicite revocarea.

Horia Garbea a DEMISIONAT din functia de vicepresedinte al ICR.

Horia Garbea a declarat, marti, pentru Mediafax ca si-a depus, luni, demisia din functia de vicepresedinte al Institutului Cultural Roman ICR), dupa ce comisiile pentru cultura si politica externa din Senat au decis sa solicite revocarea din functie a presedintelui si a vicepresedintilor ICR. Am decis sa imi dau demisia din aceasta functie, pentru ca deja comisiile din Senat hotarasera revocarea mea. Eu am crezut ca vom fi audiati, dar am inteles ca acest lucru nu se mai intampla. Domnul .

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )