Libnet.ro
UNICEF

20:30

Vicepresedintele ICR, Horia Garbea: Mi-am dat demisia ieri

Antena3 Antena3,
Vicepresedintele ICR, Horia Garbea: Mi-am dat demisia ieri

Unul dintre cei doi vicepresedinti ai Institutului Cultural Roman ICR), Horia Garbea, a declarat, marti, ca si-a depus demisia din functie luni, dupa ce comisiile pentru cultura si politica externa din. continuă pe Antena3

Horia Garbea si-a dat demisia din functia de vicepresedinte al ICR

Horia Garbea a anuntat ca si-a depus, luni, demisia din functia de vicepresedinte al Institutului Cultural Roman, dupa ce comisiile pentru cultura si politica externa din Senat au decis sa solicite revocarea.

Ce spune vicepresedintele ICR despre demisia lui Andrei Marga de la conducerea institutiei.

Horia Garbea, vicepresedintele Institutului Cultural Roman ICR), a carui revocare din functie a fost ceruta luni de Comisiile reunite pentru cultura si politica externa din Senat, a spus ca nu intentioneaza sa isi dea demisia din functie, pentru ca nu se simte cu nimic vinovat, potrivit Mediafax. Nu ma stiu vinovat cu nimic. Noi suntem niste individualitati, care am facut mai binele sau mai raul nostru. Eu ma asteptam si ma astept sa fiu intrebat, audiat, sa ni se analizeze activitatea si sa .

Horia Garbea a DEMISIONAT din functia de vicepresedinte al ICR.

Horia Garbea a declarat, marti, pentru Mediafax ca si-a depus, luni, demisia din functia de vicepresedinte al Institutului Cultural Roman ICR), dupa ce comisiile pentru cultura si politica externa din Senat au decis sa solicite revocarea din functie a presedintelui si a vicepresedintilor ICR. Am decis sa imi dau demisia din aceasta functie, pentru ca deja comisiile din Senat hotarasera revocarea mea. Eu am crezut ca vom fi audiati, dar am inteles ca acest lucru nu se mai intampla. Domnul .

Demisionarul Horia Garbea: Nu am incalcat nicio lege

Scriitorul Horia Garbea, care si-a depus luni demisia din functia de vicepresedinte al Institutului Cultural Roman ICR), spune ca nu are nimic sa-si reproseze in perioada sa de mandat.

Senatorul Tudor Barbu si-a dat demisia din PP-DD si s-a inscris in PC

Senatorul Tudor Barbu si-a prezentat, luni, demisia din PP-DDsi s-a inscris in PC, partidul fondat de Dan Voiculescu. De asemenea, deputatii PP-DD Razvan Ionut Tanase si Razvan Rotaru si-au dat demisia,.

Avocatul Radu Cernov si-a dat demisia din functia de administrator al Transgaz

Avocatul Radu Cernov si-a dat demisia din functia de administrator al companiei Transgaz TGN), dar va ramane, provizoriu, in Consiliul de Administratie CA) al transportatorului de gaze naturale, pana la viitoarea adunare generala a actionarilor, programata pentru 9 iulie.

Andrei Marga si-a dat demisia de la ICR dupa ce a fost criticat de mai multi oameni de cultura si politicieni

AndreiMarga a demisionat, luni, de la sefia Institutului Cultural Roman ICR), relateaza B1 TV. Decizia acestuia vine dupa ce s-a propus inlaturarea sa de catre Comisiile reunite pentru cultura si politic.

Andrei Marga si-a dat demisia de la ICR: Ar putea fi inlocuit cu Georgica Severin de la PSD

AndreiMarga a demisionat, luni, de la sefia Institutului Cultural Roman ICR), relateaza B1 TV. Decizia acestuia vine dupa ce s-a propus inlaturarea sa de catre Comisiile reunite pentru cultura si.

Andrei Marga si-a dat demisia de la ICR: Ar putea fi inlocuit cu un candidat de la PSD

AndreiMarga a demisionat, luni, de la sefia Institutului Cultural Roman ICR), relateaza B1 TV. Decizia acestuia vine dupa ce s-a propus inlaturarea sa de catre Comisiile reunite pentru cultura si.

Canada: Primarul Montrealului, acuzat de coruptie, si-a dat DEMISIA.

Primarul orasului canadian Montreal, Michael Applebaum, si-a anuntat, marti, demisia, din cauza anchetei judiciare care il vizeaza, informeaza AFP, potrivit Hotnews. Imi mentin nevinovatia, a declarat politicianul de 50 de ani, afirmandu-si intentia de a se bate in justitie, dupa ce a fost inculpat luni pentru 14 capete de acuzare de catre o unitate anti-coruptie din cadrul politiei din Quebec. Applebaum a fost arestat, luni dimineata, si urmeaza sa fie audiat in cursul zilei de .

ştiri din Cultura

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )