Libnet.ro
UNICEF

00:07

Un deputat PNL ii cere demisia premierului Victor Ponta. Ovidiu Raetchi: L-a protejat pe ministrul Picasso Valcov

B1 B1,
Un deputat PNL ii cere demisia premierului Victor Ponta. Ovidiu Raetchi: L-a protejat pe ministrul Picasso Valcov

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi ii cere demisia premierului Victor Ponta, pe care il acuza ca l-a protejat pe Darius Valcov, desi acesta era anchetat de Directia Nationala Anticoruptie. Ceea ce vedem in. continuă pe B1

Un deputat PNL ii cere demisia premierului Victor Ponta. Ovidiu Raetchi: L-a protejat pe Darius Valcov

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi ii cere demisia premierului Victor Ponta, pe care il acuza ca l-a protejat pe Darius Valcov, desi acesta era anchetat de Directia Nationala Anticoruptie. Ceea ce vedem in.

Purtatorul de cuvant al PNL Diaspora, apel la PSD si Victor Ponta: Cu justitia ne-am convins. Macar promisiunea fata de diaspora sa o respecte

Purtatorul de cuvant al PNL Diaspora, deputatul Ovidiu Raetchi, face apel la premierul Victor Ponta privind semnarea proiectului legislativ al PNL pentru votul prin corespondenta. Ovidiu Raetchi afirma ca.

Victor Ponta il propune pe Eugen Teodorovici la Ministerul Finantelor

Eugen Teodorovici este propunerea premierului Victor Ponta pentru preluarea portofoliului de Finante, dupa demisia lui Darius Valcov. De asemenea, in locul lui Teodorovici, la Ministerul Fondurilor Europene,.

Victor Ponta, declaratii de presa, de la ora 15.30

Premierul Victor Ponta sustine o declaratie de presa, la Palatul Victoria, incepand cu ora 15. Cel mai probabil, Victor Ponta va face o propunere pentru functia de ministru al Finantelor, ramasa vacanta dupa demisia lui Darius Valcov, aflat inarest la domiciliu.

Scade sau nu TVA din aprilie? Un comunicat postat pe site-ul Ministerului de Finante il contrazice pe premierul Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a anuntat, miercuri, ca TVA-ul ar putea fi redus din luna aprilie, avansand doua variante in acest sens: reducerea TVA la 20% sau 9% la alimente. Potrivit declaratiei premierului, care.

Raluca Turcan: Daca il arestau pe Dan Sova, cadea Guvernul. Sova duce la Victor Ponta direct

Deputatul liberal Raluca Turcan sustine ca Dan Sova a fost scapat astazi de arest in Senat pentru ca daca il arestau pe Sova, cadea Guvernul. Dan Sova duce la Victor Ponta direct. PSD a ales victima neimportanta politic Darius Valcov, ca un sacrificiu pentru Sova, sustine vicepresedintele PNL.

PNL cere alegeri anticipate

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a transmis, azi, ca, dupa votul din Senat in cazul lui Dan Sova, PNL cere alegeri anticipate pentru a da tarii un nou Parlament, cu o noua legitimitate si un restart in relatia dintre clasa politica si cetateni, echivalent celui din noiembrie 2014, arata un comunicat remis azi redactiei.

VIDEO Victor Ponta, despre o noua lege a salarizarii: Trebuie sa asigure un trai decent pentru angajatii din domeniul public si sa-i tina cat se poate de mult dincolo de tentatiile legate de coruptie

Premierul Victor Ponta a anuntat vineri ca noul Cod Fiscal si Codul de procedura fiscala au toate avizele necesare si urmeaza sa fie trimise in Parlament. Intr-o conferinta de presa sustinuta la Palatul Victoria, seful Executivului a precizat ca spera ca noile coduri sa fie aprobate pana in data de 30 iunie, urmand sa intre in vigoare pana la 1 ianuarie 2016, precizand ca este cel mai important proiect guvernamental pentru prima parte a anului. Ponta a aratat ca datele fiscale bune pe primele luni din an permit aplicarea anticipata, probabil de la 1 iulie, a unei prevederi din nou Cod Fiscal, urmand ca Executivul sa decida daca va fi vorba despre reducerea TVA la 20 sau despre reducerea cotelor speciale la 9% pentru produsele de baza.

PNL cere dezvoltarea asigurarilor private

PNL cere dezvoltarea asigurarilor private, considerand acesta un deziderat acceptat la nivelul intregului spectru politic in special in contextul discutiilor pe marginea noului Cod Fiscal), ce, odata realizat, va avea efecte reale asupra economiei si sustenabilitatii sistemelor sociale, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Victor Ponta, despre cazul lui Dan Sova: Nu esti in masura sa pui intrebarea cea mai importanta! (VIDEO)

Premierul Victor Ponta nu a vrut sa faca, joi, nicio declaratie pe tema votului in cazul senatorului Dan Sova din plenul Senatului, informeaza B1 TV. Ponta i-a spus raspicat unei jurnaliste ca nu este ea in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )