Libnet.ro
UNICEF

23:15

Deputat rus: Anexarea Crimeei, in urmatoarele 2-3 saptamani.

România Liberă România Liberă,
Deputat rus: Anexarea Crimeei, in urmatoarele 2-3 saptamani.

Deputatul din Duma de Stat, Veaceslav Nikonov, a declarat ca procesul de alipire a Crimeei la Federatia Rusa va avea loc in doua sau trei saptamani, arata jurnal. md. Cred ca procesul de anexare va fi realizat destul de repede. Acum nu mai este nevoie de acceptarea proiectului de lege propus de liderul partidului Rusia Dreapta Serghei Mironov, cu privire la facilitarea intrarii peninsulei in componenta Federatiei Ruse, a declarat Nikonov. Potrivit deputatului rus, Crimeea este de facto un stat . continuă pe România Liberă

Liderul separatist al Crimeei merge la Moscova.

Liderul separatist al Crimeei Serghii Aksionov si-a anuntat luni, intr-un mesaj postat pe Twitter, plecarea la Moscova, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si: Deputat rus: Anexarea Crimeei, in urmatoarele 2-3 saptamani La o zi dupa referendumul pentru alipirea peninsulei la Rusia, Aksionov a anuntat in mesajul postat pe Twitter zburam catre Moscova. Citeste si: Putin, discurs in Duma de Stat, pe tema Crimeei.

Kievul analizeaza un proiect de lege privind intreruperea relatiilor cu Rusia.

Un proiect de lege privind ruperea relatiilor diplomatice cu Federatia Rusa a fost inregistrat, luni, la secretariatul Radei Supreme parlamentul unicameral), la initiativa liderului Partidului Radical, conform ITAR-TASS, relateaza Agerpres. Acelasi proiect de lege contine o solicitare privind aderarea Ucrainei la Uniunea Europeana si NATO. Citeste si: Deputat rus: Anexarea Crimeei, in urmatoarele 2-3 saptamani Astfel, potrivit textului, presedintelui interimar Oleksandr Turcinov i se cere .

Mircea Geoana: Anexarea Crimeei s-a produs deja

Anexarea Crimeei de catre Federatia Rusa s-a produs deja, iar retinerea trebuie sa fie in continuare cuvantul de ordine la Kiev. Declaratia a venit din partea fostului ministru de Externe, Mircea Geoana, care a.

Mircea Geoana: Anexarea Crimeei s-a produs deja. E cel mai complicat moment din ultimii 45 de ani

Senatorul PSD Mircea Geoana a declarat, la emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata duminica de Pro TV, ca anexarea Crimeei de catre Federatia Rusa s-a produs deja, iar retinerea trebuie sa fie in continuare cuvantul de ordine la Kiev.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )