Libnet.ro
UNICEF

21:45

Mircea Geoana: Anexarea Crimeei s-a produs deja. E cel mai complicat moment din ultimii 45 de ani

Adevărul Adevărul,
Mircea Geoana: Anexarea Crimeei s-a produs deja. E cel mai complicat moment din ultimii 45 de ani

Senatorul PSD Mircea Geoana a declarat, la emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata duminica de Pro TV, ca anexarea Crimeei de catre Federatia Rusa s-a produs deja, iar retinerea trebuie sa fie in continuare cuvantul de ordine la Kiev. continuă pe Adevărul

Mircea Geoana: Anexarea Crimeei s-a produs deja

Anexarea Crimeei de catre Federatia Rusa s-a produs deja, iar retinerea trebuie sa fie in continuare cuvantul de ordine la Kiev. Declaratia a venit din partea fostului ministru de Externe, Mircea Geoana, care a.

Mircea Geoana: Romania trebuie sa fie o Punte intre Est si Vest, dupa exemplul Poloniei.

Mircea Geoana a declarat ca evenimentele recente din Ucraina au evidentiat necesitatea unei Europe puternice, inclusiv militar, cu o politica externa consolidata si o relatie transatlantica ferma. In actualul context geopolitic, se simte nevoia stringenta ca Europa, Canada si SUA sa devina un bloc omogen. In ultimii ani a aparut o desincronizare intre America si Europa, iar in clipa in care, la Summit-ul NATO de la Bucuresti, tari europene au spus nu Americii, s-a produs pentru prima .

Mircea Geoana: Daca Ponta decide sa candideze, il sprijinim toti. Altfel, ne indreptam catre urmatorul candidat, numele meu este acolo

Senatorul PSD Mircea Geoana a declarat, la emisiunea Dupa 20 de ani difuzata duminica de Pro TV, ca daca Victor Ponta decide sa candideze la Presedintie va fi sprijinit de toti social-democratii, in caz contrar PSD urmand sa se indrepte spre urmatorul candidat, Geoana precizand ca numele sau este acolo. Intrebat daca Victor Ponta va candida la prezidentiale, Geoana a raspuns ca este decizia acestuia si va fi anuntata la nivelul partidului dupa alegerile europarlamentare din 25 mai.

Mircea Geoana: Daca Ponta decide sa candideze la prezidentiale, il sprijinim toti. Daca nu vrea el, numele meu este acolo

Senatorul PSD Mircea Geoana a declarat ca daca Victor Ponta decide sa candideze la Presedintie va fi sprijinit de toti social-democratii, in caz contrar PSD urmand sa se indrepte spre urmatorul candidat,.

Daily Income: Mircea Geoana, masuri pentru sanatatea economiei

Mircea Geoana a vorbit, joi, la Daily Income cu Adrian Maniutiu despre masurile care trebuie luate pentru a redresa economia Romaniei. Nu trebuie sa permitem un anumit tip de contaminare a crizei din.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2794 seconds )