Libnet.ro
UNICEF

01:05

Deputat USR PLUS, dupa ce PSD a cerut demisia lui Vlad Voiculescu: Ultimii trei ministri ai Sanatatii de la PSD sunt anchetati pentru coruptie

Adevărul Adevărul,
Deputat USR PLUS, dupa ce PSD a cerut demisia lui Vlad Voiculescu: Ultimii trei ministri ai Sanatatii de la PSD sunt anchetati pentru coruptie

Deputatul USR PLUS Iulian Bulai si-a aratat, luni seara, sustinerea pentru ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, dupa ce PSD a cerut demisia acestuia. Ultimii trei ministri ai Sanatatii de la PSD sunt anchetati pentru coruptie, a scris deputatul pe Facebook, afirmand ca aceste lucruri ar trebui cunoscute atunci cand se discuta despre starea deplorabila in care se afla sistemul nostru sanitar. continuă pe Adevărul

Vlad Voiculescu, dupa ce PSD i-a cerut demisia pentru tragedia de la Bals: Firea e direct responsabila de situatia termoficarii, iar Streinu-Cercel a fost 28 de ani manager la institut (VIDEO)

Vlad Voiculescu raspunde dur dupa ce Opozitia i-a cerut demisia pentru tragedia de la Matei Bals. Ministrul Sanatatii considera interesant faptul ca este criticat tocmai de un partid precum PSD.

Voiculescu: Iohannis si Citu nu mi-au cerut demisia. Daca au fost probleme cu investitiile sau cu caldura, vina este a PSD. Streinu-Cercel a condus 28 de ani Matei Bals

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculesc, a declarat ca nu i s-a cerut demisia nici de premierul Florin Citu, nici de de presedintele Klaus Iohannis. Demnitarul a explicat in interviu si disputele avut cu reprezentantii PNL, in frunte cu Emil Boc.

Revolutia bunei guvernari, in varianta USR-PLUS. Secretarul de stat propus la Interne, o fosta angajata a MAI care s-a pensionat la 42 de ani. Cine e Irina Alexe

USR PLUS o propune pe Irina Alexe pentru functia de secretar de stat in Ministerul Afacerilor Interne, functie pe care a mai ocupat-o si in 2016, in guvernarea Ciolos, dar si in perioada in care PDL era la putere. Alexe a devenit cunoscuta mai ales dupa ce presa a dezvaluit faptul ca s-a pensionat la doar 42 de ani.

CIOLOS: Prioritatile USR PLUS in noua sesiune parlamentara sunt eliminarea pensiilor speciale si repararea legilor justitiei

Copresedintele USR PLUS Dacian Ciolos a anuntat luni ca va merge la Parlament pentru a participa la deschiderea noii sesiuni legislative, precizand ca printre prioritatile partidului pe care il conduce se numara eliminarea pensiilor speciale,.

Irina Alexe, girata de USR PLUS pentru functia de secretar de stat, a participat in 2015 la crearea legislatiei care i-a permis pensionarea la 42 de ani

Irina Alexe, controversata propunere din partea USR PLUS pentru functia de secretar de stat in cadrul Ministerului Afacerilor Interne MAI), nu doar ca a beneficiat de o legislatie care in anul 2016 i-a permis sa s.

Liderii PSD cer demisia ministrului Sanatatii: O guvernare criminala se spala iar pe maini de moartea unor pacienti. Cate spitale trebuie sa arda?

Liderii social-democrati, Marcel Ciolacu si Gabriela Firea, au cerut, vineri, demisia responsabililor din sistemul de sanatate, in frunte cu ministrul Sanatatii, in contextul incendiului de la Institutul Matei Bals din Capitala. Membrii PSD acuza actuala guvernare de faptul ca a avut toate resursele necesare pentru a se asigura ca astfel de incidente nu se vor mai intampla, insa nimic nu a fost concretizat.

Focsaniul are viceprimari de la PNL si USR-PLUS. Cine sunt doamnele care au fost alese de Consiliul Local

Alegerea viceprimarilor s-a facut nu fara emotii, dupa o sedinta maraton, in urma semnarii unui protocol de colaborare locala intre cele doua formatiuni care detin majoritatea in legislativul focsanean.

PSD cere demisia ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu. Alfred Simonis: Pentru modul sfidator in care s-a comportat si pentru felul in care trateaza aceasta situatie, fara niciun fel de regret si empatie (VIDEO)

Alfred Simonis, liderul deputatilor PSD, a declarat luni ca social-democratii cer demisia lui Vlad Voiculescu din functia de ministru al Sanatatii pentru modul sfidator in care s-a comportat politicianul.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )