Libnet.ro
UNICEF

23:01

Deputatii dezbat, marti, Ordonanta 14, prin care este abrogat actul normativ care prevedea modificarea Codului Penal

România Liberă România Liberă,
Deputatii dezbat, marti, Ordonanta 14, prin care este abrogat actul normativ care prevedea modificarea Codului Penal

Deputatii dezbat, marti, proiectul de Lege de aprobare a Ordontei 14, prin care a fost abrogata OUG 13. care prevedea modificarea Codului Penal si a Codului de Procedura Penala. Tot marti, Comisia juridica a Camerei va da raportul privind proiectul de Lege de respingere a OUG 13/2017, proiect care a fost adoptat luni in plenul Senatului. continuă pe România Liberă

Camera Deputatilor dezbate, marti, Ordonanta 14, prin care este abrogat actul normativ care prevedea modificarea Codului Penal. Deputatii juristi au adoptat Legea care respinge Ordonanta 13

Deputatii dezbat, marti, proiectul de Lege de aprobare a Ordontei 14, prin care a fost abrogata OUG 13. care prevedea modificarea Codului Penal si a Codului de Procedura Penala. Tot marti, Comisia juridica a Camerei va da raportul privind proiectul de Lege de respingere a OUG 13/2017, proiect care a fost adoptat luni in plenul Senatului.

OUG 14, cea care abroga ordonanta 13, adoptata in Comisia juridica a Camerei. Nicolicea avertizeaza: Legea de respingere a OUG 13 ar putea fi declarata neconstitutionala. Opozitia sa-si asume!

Deputatii juristi au aprobat proiectul de lege de aprobare a OUG 14, cea care a abrogat controversata ordonanta 13 de modificare a legislatiei penale. Totusi, presedintele Comisie, Eugen Nicolicea, a atras.

Banca Transilvania infiinteaza un start-up prin care va finanta companiile mici

Banca Transilvania BT) infiinteaza compania BT Mic prin care va finanta micile companii care au o cifra de afaceri anuala de pana la 1 milion de lei, indiferent de domeniul de activitate si de forma de organizare, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

Contestatia unei firme controlate de Georgica Cornu, prin care cerea 147 milioane euro de la Regia pentru Activitati Nuclear, a fost respinsa de Tribunalul Mehedinti

Tribunalul Mehedinti a respins contestatia firmei de constructii Confort SA, controlata de omul de afaceri timisorean Georgica Cornu, formulata impotriva tabelului preliminar al creantelor al Regiei Autonome pentru Activitati Nucleare RAAN), prin care Confort solicita plata unor datorii de 663,8 milioane lei 146,7 milioane euro), informeaza, luni, lichidatorul judiciar al RAAN, Euro Insol.

Comisia juridica a Camerei Deputatilor va discuta, luni, Ordonanta 14. in Senat se va dezbate respingerea OUG 13

Legea de aprobare a Ordonantei de Urgenta 14 se va discuta, luni, in Comisia juridica a Camerei Deputatilor, urmand ca marti sa fie votata. Sedinta va incepe la ora 15.

Comisia juridica a Camerei Deputatilor ar putea dezbate luni Ordonanta 14

Comisia juridica a Camerei Deputatilor urmeaza sa dezbata luni si sa intocmeasca raport pe proiectul de lege pentru aprobarea OUG 14/2017 privind abrogarea OUG 13/2017 referitoare la Codurile penale, informeaza Agerpres.

Clopotele de la biserica, date pe silentios: Un barbat din Arad a facut o petitie prin care cere ca preotii sa traga clopotele mai incet (VIDEO)

Clopotele de la biserica, date pe silentios. Pare o gluma, dar nu este. Un aradean a pornit o petitie pentru a convinge preotii sa traga clopotele mai incet. Deranjat din cauza zgomotului, omul vrea sa.

Malaezia refuza sa predea trupul lui Kim Jong Nam, fratele vitreg al liderului de la Phenian: Care este motivul

Malaysia nu preda trupul lui Kim Jong Nam pana nu primeste o proba de ADN din partea familiei dictatorului de la Phenian. Fratele vitreg al liderului nord-coreean Kim Jong-un a fost asasinat la inceputul.

Fostul primar al Timisoarei, Gheorghe Ciuhandu, despre dosarul in care este urmarit penal pentru vanzarea a 967 de imobile: Sunt complet nevinovat. Actuala legislatie penala cu privire la abuzul in serviciu permite trimiterea in judecata si chiar si conda

Fostul primar al Timisoarei, Gheorghe Ciuhandu, cercetat de procurorii anticoruptie pentru abuz in serviciu, intr-un dosar privind vanzarea a 967 de imobile, sustine ca este complet nevinovat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2525 seconds )