Libnet.ro
UNICEF

17:00

Camera Deputatilor dezbate, marti, Ordonanta 14, prin care este abrogat actul normativ care prevedea modificarea Codului Penal. Deputatii juristi au adoptat Legea care respinge Ordonanta 13

România Liberă România Liberă,
Camera Deputatilor dezbate, marti, Ordonanta 14, prin care este abrogat actul normativ care prevedea modificarea Codului Penal. Deputatii juristi au adoptat Legea care respinge Ordonanta 13

Deputatii dezbat, marti, proiectul de Lege de aprobare a Ordontei 14, prin care a fost abrogata OUG 13. care prevedea modificarea Codului Penal si a Codului de Procedura Penala. Tot marti, Comisia juridica a Camerei va da raportul privind proiectul de Lege de respingere a OUG 13/2017, proiect care a fost adoptat luni in plenul Senatului. continuă pe România Liberă

Deputatii dezbat, marti, Ordonanta 14, prin care este abrogat actul normativ care prevedea modificarea Codului Penal

Deputatii dezbat, marti, proiectul de Lege de aprobare a Ordontei 14, prin care a fost abrogata OUG 13. care prevedea modificarea Codului Penal si a Codului de Procedura Penala. Tot marti, Comisia juridica a Camerei va da raportul privind proiectul de Lege de respingere a OUG 13/2017, proiect care a fost adoptat luni in plenul Senatului.

Comisia juridica a Camerei Deputatilor ar putea dezbate luni Ordonanta 14

Comisia juridica a Camerei Deputatilor urmeaza sa dezbata luni si sa intocmeasca raport pe proiectul de lege pentru aprobarea OUG 14/2017 privind abrogarea OUG 13/2017 referitoare la Codurile penale, informeaza Agerpres.

Camera Deputatilor a respins OUG 13 si a adoptat OUG 14

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat, marti, cu 292 de voturi pentru si o abtinere, legea de aprobare a OUG 14/2017, prin care a fost abrogata OUG 13.

Seful Comisiei de agricultura din Camera Deputatilor: Avem solutii pentru a evita procedura de infringement pe legea supermarketurilor

Presedintele Comisiei pentru agricultura din Camera Deputatilor, social-democratul Ioan Munteanu, a declarat duminica, intr-o conferinta de presa, ca exista solutii pentru a evita declansarea procedurii de infringement pe legea supermarketurilor, transmite Agerpres.

VIDEO Deputatii juristi, raport favorabil pe legea de respingere a OUG 13. Florin Iordache si-a respins prin vot propria ordonanta/ Urmeaza votul final

Comisia juridica din Camera Deputatilor a adoptat marti dimineata un raport favorabil pentru legea de respingere a OUG 13/2017, abrogata de Guvern prin OUG 14, iar aceasta va intra la votul final marti dupa-amiaza. Tot marti va fi votata si OUG 14 in plenul Camerei Deputatilor. Printre cei care au votat pentru respingerea OUG 13 s-a numarat chiar fostul ministru al Justitiei Florin Iordache, autorul acesteia, acum deputat PSD membru in Comisia Juridica vezi video si foto in articol)Votul final pe ambele ordonante va avea loc la ora 13.

Comisia juridica a Camerei Deputatilor va discuta, luni, Ordonanta 14. in Senat se va dezbate respingerea OUG 13

Legea de aprobare a Ordonantei de Urgenta 14 se va discuta, luni, in Comisia juridica a Camerei Deputatilor, urmand ca marti sa fie votata. Sedinta va incepe la ora 15.

Haos in Camera Deputatilor. Comisia juridica a anuntat initial ca nu dezbate legea de respingere a OUG 13, apoi s-a razgandit si a fixat o ora pentru sedinta, apoi s-a razgandit iar si a stabilit alta ora

Haos total in Camera Deputatilor. Comisia Juridica trebuia sa dea un raport, marti la ora 09. 30, pe legea de respingere a OUG 13, dar presedintele comisiei, Eugen Nicolicea, a declarat ca proiectul nu a.

Legea de aprobare a OUG 14 si Legea de respingere a OUG 13 au fost adoptate de Camera Deputatilor

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat, marti, cu 292 de voturi pentru si o abtinere, legea de aprobare a OUG 14/2017, prin care a fost abrogata OUG 13, precum si Legea de respingere a OUG 13, care a intrunit 291 de voturi pentru.

OUG 14, cea care abroga ordonanta 13, adoptata in Comisia juridica a Camerei. Nicolicea avertizeaza: Legea de respingere a OUG 13 ar putea fi declarata neconstitutionala. Opozitia sa-si asume!

Deputatii juristi au aprobat proiectul de lege de aprobare a OUG 14, cea care a abrogat controversata ordonanta 13 de modificare a legislatiei penale. Totusi, presedintele Comisie, Eugen Nicolicea, a atras.

Banca Transilvania infiinteaza un start-up prin care va finanta companiile mici

Banca Transilvania BT) infiinteaza compania BT Mic prin care va finanta micile companii care au o cifra de afaceri anuala de pana la 1 milion de lei, indiferent de domeniul de activitate si de forma de organizare, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )