Libnet.ro
UNICEF

06:45

Deputatul PC Gheorghe Coman, audiat astazi in Parlament

Adevărul Adevărul,
Deputatul PC Gheorghe Coman, audiat astazi in Parlament

Comisia juridica din Camera Deputatilor se intruneste astazi, de la ora 9. 30, pentru a asculta punctul de vedere al deputatului PC Gheorghe Coman, urmarit penal pentru fapte de coruptie si pentru care ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a cerut incuviintarea arestarii preventive. continuă pe Adevărul

UPDATE. Deputatul Gheorghe Coman, invitat luni la Comisia juridica a Camerei.

Conform interceptarilor DNA, Coman vorbea despre faptul ca PNL nu va mai fi intr-o luna. Mai mult, parlamentarul PC se lauda ca il cunoaste pe presedintele ANSVSA. --- Deputatul Gheorghe Coman este chemat luni la Comisia Juridica, parlamentarii din comisie urmand sa studieze dosarul pana atunci. Presedintele Comisiei juridice a Camerei Deputatilor, Bogdan Ciuca, a precizat ca sesizarea privind incuviintarea arestarii preventive a deputatului Gheorghe Coman si dosarul acestuia se .

Deputatul Gheorghe Coman, chemat luni la Comisia Juridica

Deputatul PC Gheorghe Coman, prins in flagrant luand mita, a fost invitat sa mearga luni, la ora 09:30, la Comisia Juridica. Membrii comisiei au un termen de trei zile pentru a elabora raportul, care trebuie.

Deputatul Gheorghe Coman, chemat luni la Comisia Juridica, dupa ce a fost prins in flagrant luand mita

Deputatul PC Gheorghe Coman, prins in flagrant luand mita, a fost invitat sa mearga luni, la ora 09:30, la Comisia Juridica. Membrii comisiei au un termen de trei zile pentru a elabora raportul, care trebuie.

Deputatul PC Gheorghe Coman, audiat astazi de Comisia Juridica

Comisia juridica din Camera Deputatilor se intruneste astazi, de la ora 9. 30, pentru a asculta punctul de vedere al deputatului PC Gheorghe Coman, urmarit penal pentru fapte de coruptie si pentru care ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a cerut incuviintarea arestarii preventive.

Deputatul Gheorghe Coman va fi audiat luni la Comisia Juridica

Gheorghe Coman, deputatul Partidului Conserrvator care a fost prins in flagrant in timp ce lua mita, va fi audiat luni de comisia juridica. Stenogramele din dosar scot la iveala faptul ca parlamentarul se lauda.

STENOGRAME Deputatul Gheorghe Coman ar fi lovit masina procurorilor si i-ar fi acrosat pe anchetatori cand a fugit de la flagrant. Cum se lauda deputatul-lacatus mecanic cu cunostinte din mediul politic si cum cerea whisky Jiva

Deputatul Gheorghe Coman, presedinte al organizatiei PC judetene, prins in flagrant luand mita si pe numele caruia procurorii anticoruptie au inceput urmarirea penala, ar fi lovit masina procurorilor si chiar i-ar fi acrosat pe anchetatori si pe denuntatorul sau atunci cand a fugit cu autoturismul. In stenogramele din referatul de arestare prevenitiva al procurorilor se arata ca deputatul Gh. Coman ar fi vehiculat mai multe nume mari precum cel al Ministerului Agriculturii pentru a-si arata influenta politica, ar fi solicitat denuntatorului sa plateasca circa 3. 000 de lei pentru un eveniment organizat de partid si ar fi anuntat inca din noiembrie ca PNL-ul intr-o luna de zile n-o sa mai fie.

Deputatul Gheorghe Coman: Nu am luat spaga in viata mea. Nu am fugit, taiam porcul la tara

Deputatul Gheorghe Coman, urmarit penal pentru coruptie, a declarat, vineri, ca nu a luat spaga in viata sa, ca nu a fost prins in flagrant si ca nu a fugit, fiind la tara, sa taie porcul. Mai mult, el.

Deputatul Gheorghe Coman, suspendat din calitatea de membru al PC

Deputatul Gheorghe Coman, urmarit penal pentru fapte de coruptie, a fost suspendat din calitatea de membru al PC, conform unui comunicat de presa al Partidului Conservator.

Deputatul Gheorghe Coman, la un pas sa ajunga dupa gratii. Comisia Juridica a avizat favorabil solicitarea de arestare preventiva

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a avizat favorabil, luni, solicitarea de arestare preventiva a deputatului Gheorghe Coman, cu 13 voturi pentru si o abtinere, a anuntat vicepresedintele comisiei, deputatul PSD Ciprian Nica.

UPDATE. Stenograme: Deputatul Gheorghe Coman: PNL-ul n-o sa mai fie, intr-o luna de zile.

UPDATE: STENOGRAME: PNL-ul n-o sa mai fie, intr-o luna de zile n-o sa mai. Printre stenogramele atasate de procurori in cadrul referatului, deputatul PC Gheorghe Coman ar fi sugerat inca din noiembrie 2013 ca PNL-ul ar iesi de la guvernare, conform Hotnews. ro. COMAN GHEORGHE: Aaaai foc?. deci eu daca dau la pace cu tine facem treaba, daca nu dau nu facem treaba!B C n. r. denuntatorul) : Pai despre ce e vorba?COMAN GHEORGHE: Deci, fii atent, aaa, conform unei intelegeri acuma a .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )