Libnet.ro
UNICEF

01:05

Deputatul Mihaela Hunca: PRO Romania cere demiterea de urgenta a ministrului Educatiei, Monica Anisie

B1 B1,
Deputatul Mihaela Hunca: PRO Romania cere demiterea de urgenta a ministrului Educatiei, Monica Anisie

Deputata Pro Romania Mihaela Hunca sustine ca partidul din care face parte solicita premierului Ludovic Orban sa o demita pe Monica Anisie din functia de ministru al Educatiei, dat fiind modul dezastruos. continuă pe B1

MIHAELA HUNCA, DEPUTATUL PRO ROMANIA: Educatia in 2020, cronica unui dezastru orchestrat de Guvernul PNL

Situatia este tot mai grava pentru invatamantul din Romania, sustine deputatul PRO Romania, Mihaela Hunca.

Catalin Nechifor (Pro Romania), despre amanarea alegerilor parlamentare: Nu cred ca e o tragedie pentru nimeni daca asteptam pana in martie sau chiar si mai tarziu (VIDEO)

Deputatul Pro Romania, Catalin Nechifor, a declarat duminica, intr-o interventie in cadrul emisiunii Talk B1, ca partidul rezultat din fuziunea Pro Romania cu ALDE se vrea a fi o alternativa pentru.

Partidele PRO Romania si ALDE se unesc

Partidul PRO Romania Social-Liberal se formeaza prin fuziunea dintre PRO Romania si ALDE. Presedintii celor doua formatiuni isi asuma rolul de lideri ai opozitiei constructive si se angajeaza sa lupte impotriva masurilor gresite pe care le ia Guvernul PNL, scrie Digi24.

Iacov (PRO Romania): Blatul PNL-PSD distruge tara!

Secretarul executv al PRO Romania, Constantin Iacov, ataca PSD, acuzand formatiunea social-democrata ca a facut blatul cu PNL, iar pe liderul Marcel Ciolacu, ca vrea sa isi mentina partidul in opozitie.

Deputat PRO Romania: Dezastrul din invatamant orchestrat de Ludovic Orban si Monica Anisie va pune lacat scolilor

Deputatul PRO Romania Mihaela Hunca avertizeaza ca la problemele aduse de pandemie in scoli se adauga si efectul masurii luate de Guvern la inceputul anului, cand au fost concediati angajatii in posturile auxiliare.

Societatea de Medicina Familiei cere demiterea consilierului premierului Virgil Guran pentru o declaratie cinica si iresponsabila in care acesta compara medicii de familie cu militarii trimisi la razboi

Societatea de Medicina Familiei solicita demiterea consilierului premierului, Virgil Guran, pentru o declaratie considerata cinica si iresponsabila, in care acesta compara medicii de familie cu militarii trimisi la razboi, unde mai mor unii dintre ei, din pacate, arata news. ro. Declaratia a fost facuta in contextul reactiei mediciilor de familie la afirmatia Ministrului Sanatatii care a anuntat ca acestia se vor deplasa la domiciliile celor confirmati pozitiv. Precizam ca medicii de familie nu dispun de masini care pot fi decontaminate, nu dispun de echipamente potrivite si nici de posibilitatea de a se echipa si dezechipa in conditii de siguranta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )