Libnet.ro
UNICEF

21:30

Catalin Nechifor (Pro Romania), despre amanarea alegerilor parlamentare: Nu cred ca e o tragedie pentru nimeni daca asteptam pana in martie sau chiar si mai tarziu (VIDEO)

B1 B1,
Catalin Nechifor (Pro Romania), despre amanarea alegerilor parlamentare: Nu cred ca e o tragedie pentru nimeni daca asteptam pana in martie sau chiar si mai tarziu (VIDEO)

Deputatul Pro Romania, Catalin Nechifor, a declarat duminica, intr-o interventie in cadrul emisiunii Talk B1, ca partidul rezultat din fuziunea Pro Romania cu ALDE se vrea a fi o alternativa pentru. continuă pe B1

Constantin Iacov (Pro Romania Social Liberal): PSD e pe fata in echipa PNL Logic e sa amanam alegerile parlamentare. E mai importanta viata noastra, a oricaruia dintre noi (VIDEO)

Constantin Iacov, secretar executiv al nou formatului Pro Romania Social Liberal, a declarat joi seara, pentru B1 TV, ca Pro Romania, partidul condus de Victor Ponta, si ALDE, formatiunea lui Calin Popescu.

SURSE Ponta si Tariceanu anunta azi fuziunea dintre Pro Romania si ALDE. Cum se vor distribui locurile pentru parlamentare

ALDE si Pro Romania au programate azi sedinte paralele, la finalul carora Calin Popescu Tariceanu va sustine o conferinta de presa alaturi de Victor Ponta. Potrivit surselor citate de G4Media, cei doi vor anunta fuziunea dintre ALDE si Pro Romania.

Tariceanu si Ponta anunta oficial ca se unesc sub un singur partid: Pro Romania Social-Liberal. Ne vom lupta cu PNL, USR si Iohannis care ne duc in prapastie

Liderii ALDE si Pro Romania, Calin Popescu Tariceanu respectiv Victor Ponta au anuntat joi ca cele doua formatiune vor candida impreuna la alegerile parlamentare din iarna sub sigla unui singur partid - Pro Romania Social-Liberal. Cei doi vor fi capi de lista la parlamentare.

PRO Romania si ALDE au fuzionat Ponta: Ne unim fortele pentru a crea o opozitie reala la actuala guvernare Tariceanu: Vrem sa jucam rolul unei busole

Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu au anuntat joi ca forurile statutare ale Pro Romania si ALDE au aprobat fuziunea prin absorbtie intre cele doua partide. Noua formatiune politica se va numi Pro Romania Social Liberala si va intra in cursa pentru alegerile parlamentare in aceasta forma. Fuziunea celor doua partide are loc in contextul in care ambele au obtinut la alegerile locale un rezultat slab sub pragul de 5% necesar pentru a intra in Parlament.

Klaus Iohannis: Din discutia de la INSP nu a rezultat nevoia amanarii alegerilor parlamentare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca din discutia pe care a avut-o la Institutul National de Sanatate Publica nu a rezultat ca e nevoie de o amanare a alegerilor parlamentare. Klaus.

Partidele PRO Romania si ALDE se unesc

Partidul PRO Romania Social-Liberal se formeaza prin fuziunea dintre PRO Romania si ALDE. Presedintii celor doua formatiuni isi asuma rolul de lideri ai opozitiei constructive si se angajeaza sa lupte impotriva masurilor gresite pe care le ia Guvernul PNL, scrie Digi24.

Iacov (PRO Romania): Blatul PNL-PSD distruge tara!

Secretarul executv al PRO Romania, Constantin Iacov, ataca PSD, acuzand formatiunea social-democrata ca a facut blatul cu PNL, iar pe liderul Marcel Ciolacu, ca vrea sa isi mentina partidul in opozitie.

Pro Romania si ALDE fuzioneaza.Calin Popescu Tariceanu: Rolul pe care dorim sa ni-l asumam este acela de adevarata forta de opozitie (VIDEO)

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, joi, in cadrul conferintei de presa in care a fost anuntata fuziunea cu Pro Romania, partidul condus de Victor Ponta, ca rolul pe care vor sa si-l asume.

Partidul lui Ponta, Pro Romania, fuzioneaza cu ALDE, condus de Tariceanu

Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu au anuntat, joi, o fuziune intre partidele Pro Romania si AL.

Pro Romania si ALDE fuzioneaza. Victor Ponta: Guvernul PNL nu a oprit criza medicala si economica, ci doar a accentuat-o. Trebuie sa ne unim fortele, pentru a construi o alternativa (VIDEO)

Victor Ponta, presedintele Pro Romania, si Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE, au anuntat joi, in cadrul unei conferinte, fuziunea celor doua partide. intr-o postare pe Facebook, Ponta explicase.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2532 seconds )