Libnet.ro
UNICEF

01:06

Deputatul PSD Mihai Valentin Popa, pus sub control judiciar de DNA pentru presupus santaj la un primar

Hotnews Hotnews,
 Deputatul PSD Mihai Valentin Popa, pus sub control judiciar de DNA pentru presupus santaj la un primar

Deputatul PSD Mihai Valentin Popa a fost pus sub control judiciar de DNA, potrivit unui comunicat de presa. Procurorii il acuza pe Popa de savarsirea infractiunilor de santaj si folosirea influentei in scopul obtinerii de foloase necuvenite. Procurorii sustin ca Mihai Valentin Popa l-ar fi amenintat in acest an pe primarul unui municipiu din judetul Brasov, care voia sa demita unul dintre protejatii deputatului. continuă pe Hotnews

Deputatul PSD Mihai Valentin Popa a fost pus sub control judiciar de DNA

DNA anunta ca deputatul Mihai Valentin Popa, presedinte al PSD Fagaras, este cercetat sub control judiciar, fiind acuzat ca si-ar fi folosit influenta pentru a mentine la conducerea unui spital din judetul Brasov o persoana agreata de acesta .

Mihai Valentin Popa, sub control judiciar pentru presupus santaj la un primar

Deputatul PSD Mihai Valentin Popa a fost pus sub control judiciar de Directia Nationala Anticoruptie DNA), potrivit unui comunicat de presa.

Deputatul Mihai Valentin Popa a fost pus sub control judiciar intr-un dosar in care este acuzat de santaj si folosirea influentei de lider PSD

Deputatul Mihai Valentin Popa PSD) a fost pus sub control judiciar pe o durata de 60 de zile intr-un dosar in care este acuzat de santaj si folosirea influentei ori autoritatii in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite. Faptele ar fi facute in calitate de presedinte al organizatiei PSD Fagaras.

Deputatul Mihai Valentin Popa a fost pus sub control judiciar pentru santaj

Deputatul Mihai Valentin Popa a fost pus, luni, sub urmarire penala de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Brasov si a fost luata masura controlului judiciar pe o durata de 60 de zile intr-un.

inca un PSD-ist are probleme cu legea. Secretarul din Brasov, sub control judiciar pentru santaj

Inca un lider PSD are probleme cu legea. Secretarul PSD Brasov, Mihai Valentin Popa, a fost plasat sub control judiciar, el fiind acuzat de santaj si de folosirea influentei ori autoritatii in scopul.

Continua procedura de trecere a agentiei nationale de presa sub control politic: Decizia Senatului privind Agerpres

Coalitia PSD-ALDE continua campania de eliminare a oricarei forme de presei libere care ar putea sa ii critice deciziile. Daca pentru site-urile si agentiile ce nu pot fi trecute sub control propriu se.

Un barbat de 33 de ani, suspectat de spargerea Catedralei Arhiepiscopale din Buzau, plasat sub control judiciar

Politistii din Buzau, in colaborare cu cei din Galati si Braila, au identificat si retinut un barbat suspectat de spargerea Catedralei Arhiepiscopale din municipiul Buzau, stabilind ca a mai furat si din alte doua lacase de cult. Barbatul a fost plasat sub control judiciar, prejudiciul produs de el, estimat la 4. 000 de lei, nefiind inca recuperat, relateaza News. ro.

Fostul director de campania al lui Donald Trump, pus sub acuzare de FBI pentru conspiratie impotriva Statelor Unite (FOTO)

Paul Manafort, fostul sef de campanie al lui Donald Trump din alegerile prezidentiale din 2016, s-a predat, luni, ofiterii FBI. Acesta a fost pus sub acuzare pentru conspiratie impotriva Statelor Unite si.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )