Libnet.ro
UNICEF

23:45

Fostul director de campania al lui Donald Trump, pus sub acuzare de FBI pentru conspiratie impotriva Statelor Unite (FOTO)

B1 B1,
Fostul director de campania al lui Donald Trump, pus sub acuzare de FBI pentru conspiratie impotriva Statelor Unite (FOTO)

Paul Manafort, fostul sef de campanie al lui Donald Trump din alegerile prezidentiale din 2016, s-a predat, luni, ofiterii FBI. Acesta a fost pus sub acuzare pentru conspiratie impotriva Statelor Unite si. continuă pe B1

Fostul director de campanie a lui Donald Trump, Paul Manafort, a fost plasat in arest la domiciliu

Fostul director de campanie a lui Donald Trump, Paul Manafort, a fost plasat luni in arest la domiciliu, anunta Reuters. Manafort sosise luni dimineata la FBI, dupa ce fusese somat de justitie sa se predea autoritatilor federale.

Prima reactie a lui Donald Trump dupa punerea sub acuzare a fostului sau sef de campanie: Trump sustine ca este vorba despre fapte anterioare colaborarii sale cu Paul Manafort

Donald Trump a reactionat, luni, dupa ce Paul Manafort, fostul sau director de campanie, a fost inculpat pentru 12 capete de acuzare care au legatura cu presupuse infractiuni comise inaintea implicarii sale in campania prezidentiala, mai cu seama nedeclararea a zeci de milioane de dolari primiti de la fostul presedinte ucrainean Viktor Ianukovici. Trump a scris, luni, pe Twitter, ca Imi pare rau, dar asta s-a intamplat cu ani in urma, inainte ca Paul Manafort sa faca parte din echipa de campanie Trump, potrivit AFP.

Fostul director de campanie al lui Trump a pledat vinovat

Fostul director al campaniei prezidentiale a lui Donald Trump, Paul Manafort, s-a predat astazi procurorului special al Departamentului Justitiei Robert Mueller, potrivit CNN.

Donald Trump reactioneaza dupa ce fostul sau sef de campanie s-a predat FBI: De ce nu sunt vizati necinstita Hillary si democratii?

Presedintele SUA, Donald Trump, a declarat, luni, ca nu exista nicio intelegere secreta intre echipa sa de campanie din alegerile de anul trecut si Rusia, dupa ce primele persoane au fost inculpate in acest dosar, principalii vizati fiind fostul sau sef de campanie, Paul Manafort, si asociatul acestuia, Richard Gates, transmite AFP.

Donald Trump a primit copiii jurnalistilor in Biroul Oval de Halloween. Iata ce s-a intamplat!

Donald Trump a dorit sa intre in spiritul sarbatorii Halloween si a primit la Casa Alba copiii jurnalistilor. Iata ce s-a intamplat! .

Presedintele Iranului a refuzat o intrevedere cu omologul sau american, Donald Trump, in timpul Adunarii Generale ONU

Presedintele iranian Hassan Rouhani a refuzat sa aiba o intrevedere cu omologul sau american, Donald Trump, in timpul sedintei Adunarii Generale a ONU, care s-a desfasurat in luna septembrie la New York, a anuntat Ministerul de Externe de la Teheran .

Marturisirile unui celebru actor despre intalnirea cu Donald Trump. A fost brutal - VIDEO

Celebrul actor Woody Harrelson a luat cina cu Donald Trump si spune ca aceasta experienta a fost un adevarat cosmar. Harrelson spune ca aceasta intalnire l-a facut sa fumeze un joint. Actorul.

Nu am mai intalnit niciodata un om mai narcisit decat el Marturisirile unui celebru actor despre intalnirea cu Donald Trump (VIDEO)

Cina cu Donald Trump sunaca un cosmar adevarat si complet, corect? Acest lucru poate sa il confirme si Woody Harrelson, care a trait aceasta experienta si care l-a facut sa-si doreasca sa.

Imagini inedite cu Donald Trump. Presedintele Statelor Unite a primit colindatori la Casa Alba si a sarbatorit Halloween-ul in avans - VIDEO

Donald Trump a primit copii ca sa-l colinde, celebrand astfel Halloween-ul in avans, potrivit The Independent. Cand o sa fii mare, vrei sa calci pe urmele parintilor tai? Mai bine nu.

Donald Trump a declarat stare de urgenta a sanatatii publice asupra opiaceelor. Anuntul facut de liderul SUA

Donald Trump a declarat stare de urgenta a sanatatii publiceasupra opiaceelor si a promis ca va incerca sa rezolve aceasta problema, care duce la moartea a aproximativ 150 de persoane.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )