Libnet.ro
UNICEF

08:30

Deputatul Stanciu Anghel, trimis in judecata. Este acuzat ca si-a angajat fiul si nora la biroul sau parlamentar din Iasi

Antena3 Antena3,
Deputatul Stanciu Anghel, trimis in judecata. Este acuzat ca si-a angajat fiul si nora la biroul sau parlamentar din Iasi

Deputatul PSD Stanciu Anghel a fost trimis in judecata pentru conflict de interese. Deputatul este acuzat ca si-a angajat fiul si nora la biroul sau parlamentar din Iasi, acestia obtinand astfel venituri de. continuă pe Antena3

Deputatul PSD Stanciu Anghel, trimis in judecata pentru conflict de interese.

Deputatul PSD Stanciu Anghel a fost trimis in judecata de ANI pentru conflict de interese. Actiunea ANI este, dupa parerea mea, total ilegala, deoarece pleaca de la o premisa care nu poate fi dovedita, si anume ca un parlamentar este functionar public. Cred ca justitia va face dreptate si va dovedi ca un parlamentar nu este functionar public, a declarat Stanciu Anghel la B1 TV.

Deputatul Stefan Buciuta, trimis in judecata pentru conflict de interese

Deputatul Stefan Buciuta a fost trimis in judecata, vineri, de procurorii Parchetului General, pentru conflict de interese, fiind acuzat ca si-ar fi angajat fiica in Camera Deputatilor, astfel, aceasta obtinand venituri de aproape 60. 000 de lei.

Deputatul PSD Anghel Stanciu, trimis n judecata pentru conflict de interese/ Stanciu: Este o chestie inventata, era normal sa iau oameni in care am incredere

Deputatul PSD Anghel Stanciu a fost trimis in judecata pentru conflict de interese, fiind acuzat ca si-a angajat fiul si nora la biroul sau parlamentar din Iasi, acestia obtinand astfel venituri de peste 65. 000 de lei, informeaza Mediafax.

Deputatul PSD Anghel Stanciu, trimis in judecata pentru conflict de interese

Deputatul PSD Anghel Stanciu a fost trimis in judecata de Agentia Nationala de Integritate pentru conflict de interese. Acesta este acuzat ca a incheiat cu fiul sau doua contracte civile prin care a fost.

Fostul deputat Stefan Buciuta, trimis in judecata pentru conflict de interese

Fostul deputat Stefan Buciuta a fost trimis in judecata, vineri, de procurorii Parchetului General, pentru conflict de interese, fiind acuzat ca si-ar fi angajat fiica in Camera Deputatilor, astfel, aceasta obtinand venituri de aproape 60. 000 de lei.

Miron Mitrea, trimis din nou in judecata in dosarul in care este acuzat de coruptie

Fostul ministru al Transporturilor Miron Mitrea a fost trimis din nou in judecata, joi, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), in dosarul in care este acuzat de luare de mita, instigare la fals material in inscrisuri oficiale si uz de fals.

Deputatul Anghel Stanciu, trimis in judecata pentru conflict de interese

Deputatul PSD Anghel Stanciu a fost trimis in judecata, vineri, de procurorii Parchetului General, pentru conflict de interese, fiind acuzat ca si-ar fi angajat fiul si nora la biroul sau parlamentar.

Sef de post de politie din Alba trimis in judecata pentru fapte de coruptie

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Alba l-au trimis in judecata pe seful postului de politie din comuna Sibot, Traian Neagu. Politistul este acuzat de fapte de coruptie, respectiv ca a sters din registrul de lucrari o plangere a unui cetatean care a reclamat un furt.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )