Libnet.ro
UNICEF

00:07

Deputatul Anghel Stanciu, trimis in judecata pentru conflict de interese

Adevărul Adevărul,
Deputatul Anghel Stanciu, trimis in judecata pentru conflict de interese

Deputatul PSD Anghel Stanciu a fost trimis in judecata, vineri, de procurorii Parchetului General, pentru conflict de interese, fiind acuzat ca si-ar fi angajat fiul si nora la biroul sau parlamentar. continuă pe Adevărul

Deputatul PSD Anghel Stanciu, trimis n judecata pentru conflict de interese/ Stanciu: Este o chestie inventata, era normal sa iau oameni in care am incredere

Deputatul PSD Anghel Stanciu a fost trimis in judecata pentru conflict de interese, fiind acuzat ca si-a angajat fiul si nora la biroul sau parlamentar din Iasi, acestia obtinand astfel venituri de peste 65. 000 de lei, informeaza Mediafax.

Deputatul Anghel Stanciu, trimis in judecata pentru conflict de interese.

Deputatul Anghel Stanciu a fost trimis in judecata pentru doua infractiuni de conflict de interese, potrivit unui comunicat al Parchetului General Potrivitrechizitoriului procurorilor, Anghel Stanciu, in calitate de deputat in cadrul Parlamentului Romaniei, a incheiat cu fiul sau doua contracte civile prin care acesta din urma a fost angajat in perioada 2007-2011 in cadrul biroului sau parlamentar, contracte in baza carora s-a realizat in mod direct un folos material pentru fiul sau in .

Deputatul PSD Anghel Stanciu, trimis in judecata pentru conflict de interese

Deputatul PSD Anghel Stanciu a fost trimis in judecata de Agentia Nationala de Integritate pentru conflict de interese. Acesta este acuzat ca a incheiat cu fiul sau doua contracte civile prin care a fost.

Deputatul Stefan Buciuta, trimis in judecata pentru conflict de interese

Deputatul Stefan Buciuta a fost trimis in judecata, vineri, de procurorii Parchetului General, pentru conflict de interese, fiind acuzat ca si-ar fi angajat fiica in Camera Deputatilor, astfel, aceasta obtinand venituri de aproape 60. 000 de lei.

Deputatul PSD Stanciu Anghel, trimis in judecata pentru conflict de interese.

Deputatul PSD Stanciu Anghel a fost trimis in judecata de ANI pentru conflict de interese. Actiunea ANI este, dupa parerea mea, total ilegala, deoarece pleaca de la o premisa care nu poate fi dovedita, si anume ca un parlamentar este functionar public. Cred ca justitia va face dreptate si va dovedi ca un parlamentar nu este functionar public, a declarat Stanciu Anghel la B1 TV.

Deputat PSD, trimis in judecata pentru conflict de interese

Deputatul Partidului Social Democrat PSD) Stanciu Anghel a fost trimis in judecata de Agentia Nationala de Integritate ANI) pentru conflict de interese, arata sursele de presa.

Fostul deputat Stefan Buciuta, trimis in judecata pentru conflict de interese

Fostul deputat Stefan Buciuta a fost trimis in judecata, vineri, de procurorii Parchetului General, pentru conflict de interese, fiind acuzat ca si-ar fi angajat fiica in Camera Deputatilor, astfel, aceasta obtinand venituri de aproape 60. 000 de lei.

Fostul deputat Stefan Buciuta, trimis in judecata pentru conflict de interese

Stefan Buciuta, deputat din partea minoritatii ucrainene in mandatul 2008-2012, a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta, fiind acuzat ca si-a angajat fiica la biroul sau parlamentar, aceasta.

Chirurgul militar Iancu Mocanu, trimis in judecata pentru luare de mita.

Seful sectiei de Chirurgie Cardiovasculara II la Centrul Clinic de Urgenta de Boli Cardiovasculare al Armatei Vasile Candea, colonel doctor Iancu Mocanu, a fost trimis in judecata pentru luare de mita. Citeste si: Medic militar, retinut pentru luare de mita: Doctorul Iancu Mocanu a cerut 2. 000 de euro unui pacient Potrivit rechizitoriului intocmit de procurorii DNA, la data de 5 iulie 2013, in calitatea mentionata, inculpatul Mocanu Iancu a pretins unei persoane denuntatoare suma de 2.

Primarul orasului Nehoiu, cercetat de catre ANI pentru conflict de interese de natura penala

Primarul orasului Nehoiu, Florentin Lungu, a fost declarat in conflict de interese de catre inspectorii Agentiei Nationale de Intergritate ANI). Alesul local a achitat, in luna aprilie, o factura pentru firma in care a fost asociat unic si administrator pentru un serviciu prestat in anul 2008.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )