Libnet.ro
UNICEF

06:30

Deputatul Theodor Nicolescu, arestare.DNA cere aviz pentru retinerea si arestarea parlamentarului PNL

Adevărul Adevărul,
Deputatul Theodor Nicolescu, arestare.DNA cere aviz pentru retinerea si arestarea parlamentarului PNL

Directia Nationala Anticoruptie DNA) cere Camerei Deputatilor aviz pentru incuviintarea retinerii si arestarii preventive a deputatului PNL Theodor Catalin Nicolescu, acesta fiind suspectat de luare de mita si abuz in serviciu in noul dosar deschis de anchetatori privind despagubiri ilegale acordate de Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor ANRP). continuă pe Adevărul

DNA cere aviz pentru retinerea si arestarea lui Darius Valcov. Fostul ministru, acuzat ca ar fi primit 2 milioane de euro mita

DNA cere aviz de la Senat pentru retinerea si arestarea preventiva a lui Darius Valcov, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, dupa ce ar fi intervenit, cand era primar al Slatinei, in.

DNA cere aviz pentru retinerea si arestarea lui Darius Valcov

DNA cere aviz de la Senat pentru retinerea si arestarea preventiva a lui Darius Valcov, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, dupa ce ar fi intervenit, cand era primar al Slatinei, in atribuirea unor contracte catre un om de afaceri,.

Dosarul despagubirilor: Ce mita ar fi luat deputatul Theodor Nicolescu

Directia Nationala Anticoruptie DNA) a cerut aviz de la Camera Deputatilor pentru retinerea si arestarea preventiva a deputatului PNL Theodor Nicolescu, pentru luare de mita si abuz in serviciu, in dosarul privind despagubiri pentru imobile supraevaluate cu aproximativ 75 de milioane de euro.

Deputatul Theodor Nicolescu, urmarit penal si pentru luare de mita

Procurorii DNA au extins, miercuri, urmarirea penala pe numele deputatului PNL Theodor Nicolescu, pentru infractiunea de luare de mita, dupa ce au ajuns la concluzia ca acesta, in calitate de vicepresedinte al.

Deputatul Theodor Nicolescu, adus cu mandat la DNA, in dosarul in care este audiat si seful ANI

Deputatul PNL, Theodor Catalin Nicolescu, a fost adus luni la DNA, cu mandat, in acelasi dosar in care este audiat si seful Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu. Surse judiciare spun ca.

Deputatul Theodor Nicolescu, urmarit penal si pentru luare de mita pe cand era vicepresedinte ANRP. Ar fi primit spaga de 6.200.000 de lei

Procurorii anticoruptie au dispus extinderea urmaririi penale fata de Theodor-Catalin Nicolescu, la data faptelor vicepresedinte al Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor si membru al Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despagubirilor, in prezent deputat in Parlamentul Romaniei, pentru infractiunea de luare de mita, cu consecinte deosebit de grave, daca functionarul public a obtinut un folos necuvenit pentru sine sau pentru altul, retinute anterior in sarcina acestuia, potrivit unui comunicat DNA.

DNA cere arestarea deputatului PNL Nicolescu

ACTUALIZARE 11:40 Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a transmis procurorului general referatul cauzei in care este cercetat deputatul PNL Theodor- Catalin Nicolescu, in vederea sesizarii Camerei Deputatilor, pentru formularea cererii de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a fostului membru ANRP. * Bani si actiuni FP - mita pe care o cerea deputatul PNL Theodor Nicolescu.

DNA cere arestarea deputatului PNL Theodor Nicolescu

Directia Nationala Anticoruptie cere arestarea preventiva pentru deputatul PNL Theodor Nicolescu, intrucat este acuzat de savarsirea unei infractiuni de luare de mita si a trei infractiuni de abuz in serviciu, cu consecinte deosebit de grave, se arata in comunicatul de presa remis de DNA.

Deputatul PNL Theodor Nicolescu, adus la DNA cu mandat pentru audieri in dosarul ANRP (VIDEO)

Deputatul liberal Theodor Nicolescu a fost adus la sediul DNA cu mandat. Acesta urmeaza sa fie audiat in dosarul ANRP, in care seful ANI, Horia Georgescu, este suspectat de abuz in serviciu, fiind adus, luni.

Theodor Nicolescu, audiat la DNA

Deputatul PNL Theodor Nicolescu a venit, miercuri, la Directia Nationala Anticoruptie, pentru audieri, informeaza B1 Tv.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )