Libnet.ro
UNICEF

22:31

Descoperire socanta in Iasi. Un barbat a fost gasit mort in dreptul unui mormant

Antena3 Antena3,
Descoperire socanta in Iasi. Un barbat a fost gasit mort in dreptul unui mormant

Descoperire socanta intr-un cimitir din Iasi. Un barbat a fost gasit fara viata in dreptul unui mormant Anchetatorii spun ca batranul de 89 de ani avea semne vizibile de violenta pe corp si au deschi. continuă pe Antena3

Lautarul din Buzau, dat disparut in urma cu o saptamana, a fost gasit mort intr-un lac

Lautarul din Buzau, Nicu Barbu, care a fost dat disparut, a fost gasit fara suflare in lacul Siriu. Barbatul de 42 de ani disparuse de acasa de sambata. O prima ipoteza a anchetatorilor a.

Barbatul disparut duminica noapte pe raul Olt a a fost gasit mort

Trupul barbatului a fost gasit astazi in zona barajului Vistea de Jos, in apropierea locului in care a disparut duminica noaptea. Cel mai probabil barbatul s-a inecat, dar medicii legistii urmeaza sa determine exact cauza mortii.

LEGENDARUL TotalBiscuit a fost GASIT mort! Ultimul MESAJ e CUTREMURATOR

Durere fara margini pentru impatimitii de jocuri video! Legendarul critic John Bain, cunoscut sub numele de TotalBiscuit sau Cynical Brit, a murit la varsta de 33 de ani. Acesta a devenit un.

Descoperire macabra in Dej. A fost gasit fara suflare, plin de vanatai pe fata

Descoperire macabra in Dej. Un barbat a fost gasit fara suflare in locuinta sa, iar Politia a deschis un dosar de moarte suspecta. Acesta avea vanatai pe fata, iar oamenii legii vor sa afle daca a fost.

Un roman a fost descoperit mort intr-un lac artificial din Sicilia

Corpul fara viata al unui barbat roman a fost gasit astazi, 23 mai, intr-un lac artificial cu apa pentru irigatii din Sicilia. Un barbat cu varsta de 45 de ani a murit inecat, din motive inca necunoscu.

Lautarul din Buzau, disparut in urma cu o saptamana, gasit mort intr-un lac. Apropiatii sunt in stare de soc

NicolaeBarbu, lautarul din Buzau, care a disparut de acasa in weekend , a fost gasit decedat in lacul Siriu. Acesta era cautat de sambata, dupa ce disparuse fara urma.

A fost gasit salvamontistul disparut intr-o avalansa in Muntii Calimani, dupa aproape jumatate de an de la disparitie

Trupul neinsufletit al lui Sorin Liviu Pandelea a fost gasit de colegii sai dupa aproape jumatate de an de cand a disparut. Acesta a fost dat disparut in Muntii Calimani de Ziua Nationala a.

Salvamontistul disparut intr-o avalansa in Muntii Calimani, de Ziua Nationala a Romaniei, a fost gasit dupa aproape jumatate de an de la disparitie

Trupul neinsufletit al salvamontistului Sorin Liviu Pandelea a fost gasit de catre solegii sai, dupa aproape jumatate de an de la disparitia sa. Acesta a fost disparut in avalansa la data de 1 decembrie a anului trecut.

Barbatul disparut din caminul de batrani de la Slatina a fost gasit la marginea orasului: Este deshidratat, va dati seama, a mers atatea ore...

Batranul de 79 ani disparut marti, 22 mai 2018, din centrul de ingrijire unde se afla de doar o zi, a fost gasit joi-dimineata de politisti.

Dej: Barbat gasit mortin casa. Politistii considera moartea suspecta

Un barbat din Dej a fost gasit mort in locuinta sa, iar Politia a deschis un dosar de moarte suspecta. Motivul pentru care autoritatile considera moartea una suspecta ar fi faptul ca barbatul avea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )