Libnet.ro
UNICEF

08:30

Descoperirea care pune la indoiala unul dintre cele mai mari mituri ale crestinatatii. Pasajul din Biblie care ar fi fost adaugat pe ascuns

Antena3 Antena3,
Descoperirea care pune la indoiala unul dintre cele mai mari mituri ale crestinatatii. Pasajul din Biblie care ar fi fost adaugat pe ascuns

Un pasaj din Biblie, potrivit caruia femeilor le este interzis sa fie preoti, nu este original, el fiind adaugat mai tarziu in carte, sustine un cercetator american. Potrivit The Telegraph,. continuă pe Antena3

Ilan Laufer s-a intalnit cu liderii a doua dintre cele mai mari grupuri de firme din Qatar

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, Ilan Laufer, insotit de ambasadorul Romaniei in Statul Qatar, Cristian Tudor si de consilierul economic la Doha, s-a intalnit cu liderii a doua dintre cele mai mari grupuri de firme din Qatar: CEO-ul Power International Holding, Moutaz Al-Khayyat si presedintele Al-Faisal Holding, Shaikh Faisal bin Qasim Al-Thani, care detine si functia de presedinte al Consiliului Oamenilor de Afaceri Qatarezi.

Metoda inedita si eficienta prin care sunt reduse accidentele pe unul dintre cele mai lungi drumuri din lume

Pentru a evita accidentele rutiere provocate de oboseala acumulata in timpul unui drum lung, guvernul Australiei s-a gandit la o metoda inedita pentru a-i mentine pe soferi concentrati si, implicit, pentru a evita ca acestia sa adoarma la volan. Iar solutia este una care clar alunga plictiseala.

Unul dintre cei mai influenti sefi de companii de stat si-ar putea pierde functia dupa 20 de ani

Incepand din 17 octombrie, 2017, conducerea Aeroportului International Avram Iancu Cluj va fi asigurata de membrii noului Consiliu de Administratie, selectati printr-o procedura independenta de recrutare. Consiliul Judetean Cluj, care este proprietar al regiei Aeroportului, a luat aceasta decizie in sedinta publica de vineri, in ciuda protestelor exprimate de actualul director David Ciceo.

Unele dintre cele mai scumpe masini din lume, parcate in fata unui restaurant din Targu-Jiu

Unele dintre cele mai scumpe masini din lume au fost fotografiate in fata unui restaurant din municipiul Targu-Jiu.

Uber, interzis intr-unul dintre cele mai mari orase europene

Compania de ride-sharing Uber tocmai a primit interdictie de a-si mai desfasura actiunile intr-unul dintre cele mai mari orase din Europa. Uber este, momentan, cea mai mare aplicatie de ride-sharing din lume, iar in Marea Britanie, peste 40. 000 de soferi folosesc acest serviciu numai in Londra. incepand de astazi, insa, putem vorbi la trecut despre [].

Uber a pierdut licenta de a opera intr-una dintre cele mai mari capitale din Europa

Uber are din ce in ce mai multe probleme pe piata din Europa. Compania americana a primit o lovitura grava din partea autoritatilor.

Cei care consuma acest medicament foarte popular risca sa sufere un accident vascular

Cu toate ca este unul dintre cele mai folosite medicamente mai ales in randul femeilor, Ibuprofenul, poate cauza imbolnavire. S-a demonstrat faptul ca acest medicament reste foarte mult riscul.

Cuceritorul homosexual considerat stramos al poporului roman. A fost unul dintre cei mai buni imparati, onest, curajos si disciplinat

Imparatul care a cucerit Dacia, renumitul Ulpius Traianus, a fost unul dintre cei mai importanti lideri ai Imperiului Roman. A reusit sa-i extinda granitele fara precedent si a fost cel mai bun administrator al vastei sale stapaniri. in viata privata, Traian avea o slabiciune pentru vin si pentru barbati, dupa cum scriu istoricii.

Care sunt cele mai proaste zece seriale de televiziune din toate timpurile

Multe dintre cele mai proaste seriale de televiziune au luat nastere din concepte discutabile care ne fac sa ne intrebam cum de au fost aprobate vreodata. De obicei, sunt anulate dupa un singur sezon in care inregistreaza ratinguri foarte mici. Iata.

Bose QC35 II: Cele mai bune casti wireless au devenit mai destepte

Cei de la Bose si-au actualizat ieri linia de solutii audio pentru deplasari, iar printre lansari s-a numarat si Bose QC35 II, unele dintre cele mai bune casti wireless. Seria de casti QuietComfort de la Bose a fost considerata din totdeauna de referinta in domeniul audio, mai ales pentru abilitatea modelelor de anulare a zgomotului [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )