Libnet.ro
UNICEF

01:06

Metoda inedita si eficienta prin care sunt reduse accidentele pe unul dintre cele mai lungi drumuri din lume

Adevărul Adevărul,
Metoda inedita si eficienta prin care sunt reduse accidentele pe unul dintre cele mai lungi drumuri din lume

Pentru a evita accidentele rutiere provocate de oboseala acumulata in timpul unui drum lung, guvernul Australiei s-a gandit la o metoda inedita pentru a-i mentine pe soferi concentrati si, implicit, pentru a evita ca acestia sa adoarma la volan. Iar solutia este una care clar alunga plictiseala. continuă pe Adevărul

Este oficial: Presedintele Petro Porosenko a promulgat elegea educatiei prin care interzice invatamantul in limba minoritatilor din Ucraina

Presedintele Ucrainei Petro Porosenko a promulgat controversata Lege a Educatiei prin care se interzice invatamantul in limba minoritatilor, informeaza BucPress. Potrivit serviciului de.

Fostul sef al Inspectoratului Scolar Buzau a obtinut in instanta suspendarea ordinului prin care a fost demis de Liviu Pop, alaturi de alti 12 inspectori generali

Fostul sef al Inspectoratului Scolar Judetean ISJ) Buzau, Florina Stoian, a obtinut luni in instanta suspendarea ordinului ministrului Educatiei prin care luna trecuta a fost demisa de la conducerea institutiei, anunta News. ro. Decizia poate fi contestata de Ministerul Educatiei in termen de cinci zile.

Ministrul cancan al Culturii vrea sa dea o lege prin care cineastii sa promoveze identitatea si cultura nationala

Ministerul Culturii pregateste o ordonanta de urgenta prin care sa modifice legea cinematografiei, prin aceste schimbari urmand a se crea noi arii tematice pentru peliculele autohtone. Mai.

Sentinta prin care o familie a fost improprietarita cu un intreg sat din judetul Arad a fost schimbata total

Sentinta prin care familia Colteu a fost improprietarita, in anul 2006, de catre Judecatoria Ineu, cu aproape toate terenurile din satul aradean Nadas, a fost revizuita de catre Judecatoria Bals.

ICCJ urmeaza sa se pronunte astazi in dosarul in care sunt implicati Ghita si fostul primar Iulian Badescu

ICCJ urmeaza sa se pronunte astazi in dosarul in care sunt implicati Sebastian Ghita si fostul primar al Ploiestiului Iulian Badescu si in care procurorii au solicitat pedeapsa cu inchisoarea orientata spre nivelul maxim pentru fostul deputat, acuzat ca i-ar fi dat edilului o casa in schimbul finantarii echipei Asesoft. O cerere similara a fost formulata si pentru Badescu, potrivit unei surse din presa.

ICCJ urmeaza sa se pronunte luni in dosarul in care sunt implicati Sebastian Ghita si fostul primar al Ploiestiului Iulian Badescu

ICCJ urmeaza sa se pronunte luni in dosarul in care sunt implicati Sebastian Ghita si fostul primar al Ploiestiului Iulian Badescu si in care procurorii au solicitat pedeapsa cu inchisoarea orientata spre nivelul maxim pentru fostul deputat, acuzat ca i-ar fi dat edilului o casa in schimbul finantarii echipei Asesoft. O cerere similara a fost formulata si pentru Badescu.

Care sunt cele mai proaste zece seriale de televiziune din toate timpurile

Multe dintre cele mai proaste seriale de televiziune au luat nastere din concepte discutabile care ne fac sa ne intrebam cum de au fost aprobate vreodata. De obicei, sunt anulate dupa un singur sezon in care inregistreaza ratinguri foarte mici. Iata.

Utile: Exercitiile care te scapa de durerile de spate; Care sunt cele mai sanatoase tipuri de ceai si ce beneficii aduc; Ce schimbari alimentare e indicat sa faceti dupa 40 de ani ca sa nu va imbolnaviti

Cum te feresti de probleme cand accesezi link-uri scurte pe internet. Este foarte probabil sa. Plante contra durerilor articulare, a durerilor de cap si a febrei. Unele plante sunt deosebit de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )