Libnet.ro
UNICEF

08:15

Destinatii din lume pentru turistii care vor sa celebreze Halloween-ul prin evenimente inedite Romania, in top

Hotnews Hotnews,
 Destinatii din lume pentru turistii care vor sa celebreze Halloween-ul prin evenimente inedite Romania, in top

Sarbatoarea de origine celtica Halloween, care are loc in noaptea de 31 octombrie, poate fi celebrata de turisti prin vizitarea unor locuri inspaimantatoare, cu o bogata incarcatura istorica, si prin participarea la festivaluri tematice inedite, care reanima vechi traditii, potrivit Mediafax, care citeaza CountryLiving. continuă pe Hotnews

Salariul minim majorat din 2020 si firmele private care il vor resimti mai greu

Doi reprezentanti ai patronilor romani, din zona firmelor mici si mijlocii, dar si mari, au comentat, pentru StartupCafe. ro, intentia guvernului demis de a creste iarasi salariul minim pe economie, din 2020, de la 1263 de lei net la 1363 lei pe luna, pentru lucratorii fara studii superioare, si de la 1413 lei la 1563 lei pentru angajatii cu facultate. Firmele private din anumite domenii, unde salariul minim este mai raspandit, vor resimti cel mai mult cresterea remuneratiei minime.

Cum functioneaza cel mai precis ceas din lume, pe care nu ti-l vei permite

Cel mai precis ceas din lume este ceva deosebit si arata ca scos din filme, insa partea proasta e ca are si un pret pe masura. Dispozitivul se numesteThe Urwerk AMC Atomic Master.

Cel mai batran om din lume a murit! in urma cu doar o saptamana sufla in tort!

Gustav Gerneth, considerat cel mai batran om din lume, s-a stins din viata. Barbatul a fost declarat cel mai batran om din lume, dupa ce japonezul Masazo Nonaka a murit in ianuarie. Masazo era cu trei luni.

Proprietarul Amazon, Jeff Bezos, risca sa fie detronat de Bill Gates in topul celor mai bogati oameni din lume

Jeff Bezos, proprietarul Amazon, considerat cel mai bogat om din lume, este pe cale sa isi piarda acest titlu, iar fondatorul Microsoft Bill Gates i-ar putea lua locul, potrivit postului CNN citat de Mediafax.

Zi libera de la stat, pe 16 februarie. Cine sunt angajatii care vor beneficia de ea

Zeci de mii de angajati vor putea beneficia de o zi libera din partea statului pe data de 16 februarie. Ce precizeaza mai exact proiectul de act normativ si care sunt angajatii care vor putea beneficia de liber? Zi libera de la stat. Cine sunt angajatii care vor sta acasa pe 16 februarie? Statul a .

Paleologu propune reforma Constitutiei si alocarea a 2,5% din PIB pentru Aparare

Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidentiale, si-a prezentat, miercuri, varianta scurta a programului sau de presedinte, in care propune, printre altele, reforma Constitutiei, alocarea a 2,5% din PIB pentru Aparare si desfiintarea inspectoratelor scolare.

Statele Unite il sanctioneaza pe ministrul securitatii din Zimbabwe pentru incalcari ale drepturilor

Statele Unite l-au sanctionat vineri pe ministrul securitatii din Zimbabwe pentru incalcari grave a.

Surse: Liviu Dragnea iese din inchisoare pentru o zi

Liviu Dragnea, fostul lider al PNL si al Camerei Deputatilor, a obtinut o zi de invoire din inchisoare pentru perioada urmatoare, mai exact pentru luna noiembrie.

Surse: Liviu Dragnea iese din inchisoare pentru o zi in luna noiembrie

Liviu Dragnea, fostul lider al PNL si al Camerei Deputatilor, a obtinut o zi de invoire din inchisoare pentru perioada urmatoare, mai exact pentru luna noiembrie.

Ce avere are Mircea Diaconu. E printre cei mai saraci candidati din cursa pentru Cotroceni

A lasat actoria si vrea sa devina pretedintele tarii. Mircea Diaconu se afla in cursa pentru Cotroceni si este unul dintre cei mai saraci candidati. Ce avere are fostul europarlamentar? Ce avere are Mircea Diaconu? Se afla printre cei mai saraci din cursa pentru Cotroceni Mircea Diaconu a fost surpriza tuturor de la alegerile parlamentare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )