Libnet.ro
UNICEF

12:30

Detalii din spatele sedintei PSD. Ce a discutat Viorica Dancila cu parlamentarii

Antena3 Antena3,
Detalii din spatele sedintei PSD. Ce a discutat Viorica Dancila cu parlamentarii

Informatii din sedinta liderilor PSD, la care a participat si premierul Viorica Dancila. Le-a cerut parlamentarilor partidului sa-si spuna parerea despre motiune, despre situatia din PSD si cine ar trebui s?. continuă pe Antena3

Scenariu-soc! Ce s-ar putea intampla cu PSD si Viorica Dancila

Analistul politic Bogdan Chirieac a afirmat, luni, in contextul conflictului dintre tabara care o sustine pe Viorica Dancila si cea care este de partea Gabrielei Firea ca daca Dancila va pierde postul de.

Marian Oprisan, mesaj impaciuitor pentru Viorica Dancila

Marian Oprisan, in calitate de presedinte al Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania, o periaza pe Viorica Dancila si saluta demersul premierului legat de Cimitirul International al.

Viorica Dancila, dupa sedinta PSD: Guvernul trebuie sa-si duca mai departe activitatea

Viorica Dancila a facut o serie de declaratii dupa sedinta PSD. Premierul a spus ca s-a discutat despre motiunea de cenzura pe care o vor trata cu seriozitate. Am discutat cu colegii mei despre.

Ludovic Orban, despre candidatura premierului la sefia PSD: Tara arde si Viorica Dancila se piaptana

Liderul PNL Ludovic Orban a comentat ironic anuntul premierului Viorica Dancila potrivit caruia aceasta va candida la presedintia PSD. Tara arde si Viorica Dancila se piaptana. Asta e important.

Viorica Dancila anunta ca va candida la sefia PSD. Premierul respinge o candidatura la prezidentiale

Viorica Dancila a anuntat, luni, ca va candida la sefia PSD la Congresul de la finalul lui iunie, insa nu va fi si candidatul partidului la prezidentiale, potrivit Hotnews.

Viorica Dancila: Voi candida la sefia PSD, NU si la prezidentiale

Viorica Dancila a anuntat, luni, ca va candida la presedintia PSD, dar nu si la prezidentiale. Sefa Executivului a spus ca ar vrea sa fie depuse mai multe candidaturi pentru sefia partidului. Voi.

Viorica Dancila vrea o conducere colectiva a PSD: Nu as vrea sa-l judec pe Liviu Dragnea, dar as vrea sa schimb modul de lucru

Presedintele interimar al PSD, Viorica Dancila, a declarat luni, la finalul Biroului Permanent al partidului, ca PSD ar trebui sa aiba o conducere colectiva pentru ca deciziile sa nu mai fie luate de un singur om, ca pe vremea lui Liviu Dragnea, ci de.

Viorica Dancila, sedinta cu deputatii PSD

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a anuntat ca deputatii PSD vor avea o sedinta de grup marti, la care va participa si premierul Viorica Dancila, si in cadrul careia se va decide strategia.

Viorica Dancila: Tratam motiunea cu seriozitate. Parlamentarii PSD vor asigura cvorumul, dar nu vor vota (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat marti, dupa intalnirea avuta cu parlamentarii social-democrati ca motiunea de cenzura va fi tratata cu seriozitate si ca parerea coalitiei PSD-ALDE este aceea ca.

Viorica Dancila, lovitura fatala pentru Liviu Dragnea: Poate a avut si el vina lui. O singura tema nu ne-a facut bine!

Viorica Dancila a dat o lovitura de la distanta lui Liviu Dragnea in momentul in care a afirmat ca rezultatul slab de la alegerile europarlamentare a fost cauzat de fostul sef PSD. Desi se fereste sa faca acuzatii, premierul Romaniei crede ca Dragnea a avut si el vina lui. Deja este al treilea prim-ministru care [] .

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )