Libnet.ro
UNICEF

01:05

Detalii de ULTIMA ORA din clubul Bamboo: A fost dispusa inceperea urmaririi PENALE in rem. CLUBUL NU AVEA AUTORIZATIE DE FUNCTIONARE

B1 B1,
Detalii de ULTIMA ORA din clubul Bamboo: A fost dispusa inceperea urmaririi PENALE in rem. CLUBUL NU AVEA AUTORIZATIE DE FUNCTIONARE

UPDATE:Ministrul Sanatatii a anuntat ca 10persoane mai sunt internate ca urmare a incendiului din clubul Bamboo, iar dintre acestea doar una se afla intr-o situatie mai grava. Doua persoane. continuă pe B1

15 persoane au fost audiate la Politia Capitalei dupa incendiul din Clubul Bamboo. Actiunea investigata este distrugere din culpa

15 persoane au fost audiate, pana sambata la ora 16, la Politia Capitalei, in dosarul penal deschis in urma incendiului din Clubul Bamboo, afirma surse judiciare.

Cincisprezece persoane au fost audiate la Politia Capitalei in dosarul deschis in urma incendiului din Clubul Bamboo

Cincisprezece persoane au fost audiate, sambata, pana la ora transmiterii acestei stiri, la Politia Capitalei, in dosarul penal deschis in urma incendiului din Clubul Bamboo, spun surse judiciare, potrivit News. ro.

Precizarile lui Raed Arafat, dupa incendiul din clubul Bamboo: ISU verifica daca au ramas oameni prinsi

Raed Arafat, secretarul de stat in Ministerul de Interne MAI, a declarat, sambata dimineata, ca un echipaj ISU va verifica daca au fost persoane care nu au putut iesi din clubul Bamboo, care a ars in totalitate, si au fost surprinse de flacari.

Au inceput audierile, in dosarul incendiului din clubul Bamboo

Mai multe persoane sunt audiate, sambata dimineata, la Parchetul Tribunalului Bucuresti, in dosarul incendiului din clubul Bamboo. Procurorii au deschis un dosar penal in rem pentru fapte) in acest caz.

Au inceput audierile, in dosarul incendiului din clubul Bamboo. Infractiunea investigata este distrugere din culpa

07: Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti efectueaza urmarirea penala pentru infractiunea de distrugere din culpa, dupa incendius din clubul Bamboo.

Zece persoane raman internate dupa incendiul din clubul Bamboo. O victima se afla in stare mai grava (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a anuntat intr-o declaratie data presei ca in urma incendiului din clubul Bamboo se mai afla internate in spital zece persoane. La un moment dat.

10 raniti sunt in continuare internati in spital, dupa incendiul din clubul Bamboo. 15 victime sunt cetateni israelieni

10 persoane sunt in continuare internate in spital, in urma incendiului de sambata dimineata, din clubul bucurestean Bamboo, a declarat ministrul Sanatatii, Florian Bodog.

Ultimele imagini din clubul Bamboo, inainte de incendiu |VIDEO

Clubul Bamboo din Bucuresti a transmis in direct, pe Facebook, cu putin timp inainte de izbucnirea incendiului, imagini video de la petrecerea care a avut loc in noaptea de vineri spre sambata.

FIRUL EVENIMENTELOR. Tot ce stim pana acum despre incendiul din clubul bucurestean Bamboo |FOTO + VIDEO

In jurul orei 03. 30 dimineata, sute de oameni se inghesuiau sa iasa din clubul Bamboo din Capitala, care luase foc. La ora transmiterii acestei stiri, la mai mult de 12 ore de la incendiu, la Bamboo au ramas pentru supraveghere sase autospeciale de stingere, o masina de descarcerare si o ambulanta SMURD.

44 de raniti, intr-un incendiu la clubul Bamboo

ACTUALIZARE 14:45 Raluca Turcan, despre incendiul din Bamboo: Vinovatia este a unei parti a statului roman, fie din cauza ineficientei, fie din cauza coruptiei Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a scris astazi pe Facebook despre incendiul din clubul Bamboo, ea sustinand ca vinovatia este a unei parti a statului roman, fie din cauza ineficientei, fie din cauza coruptiei, fiind o drama faptul ca tragedia din Colectiv este repetabila. * ACTUALIZARE 14:26 Ambasada Israelului la Bucuresti: Aproximativ 15 cetateni israelieni au avut nevoie de ingrijiri medicale in urma incendiului din Bamboo * ACTUALIZARE 13:42 Un nou bilant, intocmit de MAI, prezinta 44 de raniti dupa incendiul din Bamboo; 5 persoane mai sunt internate in spital * ACTUALIZARE 13:30 ISU: Deficientele identificate si sanctionate de pompieri pe parcursul ultimelor controale nu sunt prevazute in criteriile de oprire a functionarii *ACTUALIZARE 12:23 Firea: Din punctul meu de vedere, daca un club nu are autorizatie de functionare de la primaria de sector, asa cum prevede legea, trebuie inchis *ACTUALIZARE 11:55 Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti: Doi procurori criminalisti efectueaza cercetari la fata locului * ACTUALIZARE 11:45 ISU Bucuresti-Ilfov: Institutiei noastre nu i s-a inaintat solicitarea in vederea eliberarii autorizatiei de securitate la incendiu * ACTUALIZARE 11:40 Primarul Sectorului 2: Primaria nu a emis niciun fel de autorizatie pentru club * ACTUALIZARE 11:26 Un ultim bilant al incidentului ridica numarul ranitilor la 41; 10 persoane, internate in spital * ACTUALIZARE 11:23 ISU: Clubul Bamboo avea aviz de securitate la incendiu, nu si autorizatie; a fost amendat de mai mult ori in trecut *ACTUALIZARE 10:15 Presedintele Klaus Iohannis: Reguli si legi au fost, se pare, din nou incalcate *ACTUALIZARE 10:06 A fost deschis un dosar penal la Tribunalul Bucuresti in urma incendiului care a distrus clubul Bamboo *ACTUALIZARE 9:15 Dan Cristian Popescu, viceprimar Sector 2: Bamboo nu avea act de functionare.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )