Libnet.ro
UNICEF

18:15

DEUTSCHE WELLE Analiza despre situatia din Siria: neputinta Europei

Adevărul Adevărul,
DEUTSCHE WELLE Analiza despre situatia din Siria: neputinta Europei

Ce trebuie, ce poate si ce nu poate face Europa in situatii de criza, precum razboiul din Siria? Nu este pentru intiia oara ca analistii politici formuleaza, aidoma unei litanii, intrebarea. continuă pe Adevărul

Analiza despre situatia din Siria: Neputinta Europei

Ce trebuie, ce poate si ce nu poate face Europa in situatii de criza, precum razboiul din Siria? Nu este pentru intiia oara ca analistii politici formuleaza, aidoma unei litanii, intrebarea.

Obama a discutat cu Hollande despre situatia din Siria, inainte de declaratia de sambata

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, a discutat sambata cu omologul sau francez, Francois Hollande, inainte de a-si anunta decizia cu privire la dosarul sirian, a anuntat un oficial de la.

Ponta, despre situatia din Siria: Romania a ezitat prea mult in a acuza regimul ilegitim si criminal

Primul-ministru Victor Ponta a vorbit, vineri, despre situatia dinSiria, precizand caRomania a ezitat prea mult in a spune ca Siria are regim ilegitim si criminal. Eu, ca prim-ministru, cred ca.

Declaratiile pe care intreaga lume le asteapta. Presedintele Barack Obama va vorbi despre conflictul din Siria

Presedintele american Brack Obama va sustine o declaratie de presa la ora 20. 15 ora Romaniei). Liderul american va face declaratii pe tema conflictului din Siria. Presedintele va face o declaratie.

Actiunile FP, afectate de situatia din Siria si diminuarea participatiei City of London

Dupa ce in aproape intreaga sedinta de tranzactionare de vineri, cotatia Fondul Proprietatea simbol FP) a fost in scadere, pretul actiunilor ajungand sa coboare chiar si la 0,67 lei/unitate, titlurile au reusit sa revina in urcare, incheind ziua la 0,681 lei/unitate.

ANALIZA: Un atac impotriva Siriei ar inrautati situatia din regiune si ar intensifica lupta pentru influenta regionala

Presedintele Obama sustine ca ia in considerare o actiune militara limitata, restransa, impotriva Siriei - o idee de care multi experti se tem ca ar inrautati violentele din Siria si ar intensifica.

Analiza probelor din Siria ar putea dura pana la trei saptamani

Analiza esantioanelor prelevate in Siria de anchetatorii ONU asupra armelor chimice ar putea dura pana la trei saptamani, a anuntat sambata Organizatia pentru Interzicerea Armelor Chimice OIAC), la Haga,.

Comitetul politic al UMP se intalneste pentru a discuta despre chestiunea siriana

Uniunea pentru o Miscare Populara isi va reuni Comitetul politic marti, la ora 13, pentru a discuta despre situatia din Siria, a anuntat duminica dupa-amiaza Jerome Lavrilleux, directorul de cabinet al presedintelui partidului, Jean-Francois Cope.

Razboiul din Siria, prezis in urma cu 2.500 ani: Un fragment din Biblie vorbeste despre distrugerea Damascului

Razboiul din Siria a fost prezis in urma cu 2. 500 de ani. Un fragment din Biblie vorbeste despre o iminenta distrugere a Damascului, profetie care, potrivit unor grupari crestine, ar fi pe cale sa se.

CRIZA SIRIA. SUA sustin ca atacul chimic din Siria a provocat moartea a 1.429 de persoane.

Atacul chimic din Siria a provocat moartea a 1. 429 de persoane, dintre care 426 de copii, potrivit informatiilor obtinute de serviciile de informatii americane, a anuntat vineri secretarul de Stat american John Kerry, transmite Mediafax. Citeste si LIVE TEXT. Criza din SIRIA se acutizeaza. In lipsa aliatilor, Obama ar putea interveni singur.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2708 seconds )