Libnet.ro
UNICEF

08:00

Obama a discutat cu Hollande despre situatia din Siria, inainte de declaratia de sambata

Antena3 Antena3,
Obama a discutat cu Hollande despre situatia din Siria, inainte de declaratia de sambata

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, a discutat sambata cu omologul sau francez, Francois Hollande, inainte de a-si anunta decizia cu privire la dosarul sirian, a anuntat un oficial de la. continuă pe Antena3

Declaratiile pe care intreaga lume le asteapta. Presedintele Barack Obama va vorbi despre conflictul din Siria

Presedintele american Brack Obama va sustine o declaratie de presa la ora 20. 15 ora Romaniei). Liderul american va face declaratii pe tema conflictului din Siria. Presedintele va face o declaratie.

Presedintele Adunarii Generale a ONU, la Antena 3. Aflati ce a spus oficialul despre situatia din Siria

Presedintele celei de a 68-a Adunare Generala a Organizatiei Natiunilor Unite, John William Ashe, i-a acordat un interviu de exceptie lui Mihai Gadea. Interviul a avut loc in conditiile in care, in aceste.

Ponta, despre situatia din Siria: Romania a ezitat prea mult in a acuza regimul ilegitim si criminal

Primul-ministru Victor Ponta a vorbit, vineri, despre situatia dinSiria, precizand caRomania a ezitat prea mult in a spune ca Siria are regim ilegitim si criminal. Eu, ca prim-ministru, cred ca.

Joe Biden, despre situatia din Siria: Presedintele Obama nu a luat inca o decizie

Presedintele SUA, Barack Obama, nu a luat inca o decizie asupra reactiei americane la utilizarea de arme chimice in Siria, a anuntat joi vicepresedintele american Joe Biden. Presedintele nu a luat inca o.

LIVE TEXT Criza siriana: Victor Ponta: In cursul acestei zile vom formula o pozitie a Guvernului Romaniei / Manifestatii la New York si Paris impotriva unei interventii militare / S-au anuntat declaratii de presa la Casa Alba pe situatia din Siria

Sute de persoane au manifestat pasnic, joi seara, la Paris si New York, impotriva unei eventuale interventii militare occidentale in Siria, in timp ce Statele Unite cauta parteneri pentru o coalitie internationala care sa intervina militar, anunta AFP. Administratia Obama nu a luat inca o hotarare finala privind o eventuala interventie in Siria, insa incearca sa formeze o coalitie internationala pentru a raspunde atacului cu arme chimice al regimului de la Damasc asupra civililor, in ciuda votului negativ dat ieri de Parlamentul britanic, care a respins participarea la o eventuala actiune de acest fel. ]Ora 17:03 Secretarul de stat american John Kerry va sustine o declaratie de presa la ora 12:30 ET 19:30 ora Romaniei) privind Siria, informeaza Reuters citand surse guvernamentale. Ora 15:00: China cere Consiliului de Securitate al ONU sa nu ia o decizie privind Siria inainte ca investigatia inspectorilor Organizatiei trimisi in aceasta tara sa se incheie. Ora 14:32: Reprezentantii ONU isi continua munca in Siria, in ciuda amenintarilor privind o posibila interventie militara externa. Nimeni nu ne-a cerut sa parasim Siria, spun reprezentantii Organizatiei. Ora 12:52: Francois Hollande: Votul negativ dat de Parlamentul Marii Britanii nu afecteaza pozitia Parisului. Franta va participa la o interventie proportionata si ferma impotriva regimului sirian acuzat de utilizarea armelor chimice. Ora 12:43: Premierul Victor Ponta: Impreuna cu domnul ministru de Externe sintem in contact permanent cu partenerii internationali legat de Siria. In cursul acestei zile vom formula o pozitie a Guvernului. E imposibil in acest moment sa contestam ca regimul de la Damasc este un regim ilegitim. In coordonare totala cu partenerii nostri vom avea o pozitie foarte clara in acest sens. Ora 10:55: Rusia se opune oricarei rezolutii a Consiliului de Securitate al ONU care ar permite utilizarea fortei impotriva Siriei, a declarat vineri vice-ministrul rus al Afacerilor Externe, Guennadi Gatilov. Itar-Tass).

Criza din Siria. Angela Merkel: Regimul sirian nu poate continua cu impunitate, o reactie internationala este inevitabila/ Rusia a trimis doua nave in estul Mediteranei/ Assad: Ne vom apara impotriva oricarei agresiuni

Cancelarul german Angela Merkel a anuntat ca a discutat miercuri cu omologul sau britanic David Cameron, considerand ca dovezile unui atac chimic impotriva civililor in Siria sunt suficiente si ca regimul lui Bashar al-Assad nu poate continua cu impunitate, relateaza AFP. Presedintele Barack Obama a anuntat miercuri ca nu a luat inca o decizie privind reactia americana fata de folosirea de arme chimice in Siria, dar a evocat o lovitura de avertisment menita sa descurajeze Damascul. Urmareste LIVE TEXT principalele evenimente si declaratii legate de criza sirianaOra 21. 30 Convorbire Obama-Merkel pe tema SirieiOra 20. 15 Benjamin Netanyahu: Israelul si-a mobilizat sistemele antirachetaOra 18. 20 Experti rusi: Siria nu va fi atacata inainte summit-ul G20 de la Sankt Petersburg 5-6 septembrie)Ora 18. 00 Premierul britanic David Cameron a admis joi, in fata parlamentarilor, ca nu exista 100% certitudine cu privire la cui apartine responsabilitatea presupusului atac cu arme chimice din Siria, el reiterandu-si totodata convingera ca acesta a fost comis de regimul sirian. Ora 17. 20 SUA au trimis inca un distrugator in apele orientale ale Mediteranei, avand in prezent 5 nave echipate cu rachete de croaziera, a afirmat joi pentru AFP un oficial din Aparare. Ora 14. 30 Siria se va apara in fata oricarei agresiunii, a declarat Bashar al-Assad unei delegatii de politicieni din Yemen, citat de televiziunea de stat.

ANALIZA: Un atac impotriva Siriei ar inrautati situatia din regiune si ar intensifica lupta pentru influenta regionala

Presedintele Obama sustine ca ia in considerare o actiune militara limitata, restransa, impotriva Siriei - o idee de care multi experti se tem ca ar inrautati violentele din Siria si ar intensifica.

Criza din Siria. Barack Obama nu a decis inca daca americanii vor interveni

Un oficial al Congresului SUA care a participat la o conferinta telefonica cu Casa Alba pe tema situatiei din Siria a declarat joi seara ca presedintele Barack Obama nu a luat inca o decizie privind o eventuala interventie militara acolo. Ramaneti pe HotNews. ro pentru a afla evolutia situatiei.

UPDATE Criza din Siria. Barack Obama va decide o eventuala interventie in functie de interesele Statelor Unite. Seful Pentagonului: SUA cauta o coalitie internationala

Un oficial al Congresului SUA care a participat la o conferinta telefonica cu Casa Alba pe tema situatiei din Siria a declarat joi seara ca presedintele Barack Obama nu a luat inca o decizie privind o eventuala interventie militara acolo. Ramaneti pe HotNews. ro pentru a afla evolutia situatiei.

CRIZA SIRIA. SUA sustin ca atacul chimic din Siria a provocat moartea a 1.429 de persoane.

Atacul chimic din Siria a provocat moartea a 1. 429 de persoane, dintre care 426 de copii, potrivit informatiilor obtinute de serviciile de informatii americane, a anuntat vineri secretarul de Stat american John Kerry, transmite Mediafax. Citeste si LIVE TEXT. Criza din SIRIA se acutizeaza. In lipsa aliatilor, Obama ar putea interveni singur.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )