Libnet.ro
UNICEF

20:15

Razboiul din Siria, prezis in urma cu 2.500 ani: Un fragment din Biblie vorbeste despre distrugerea Damascului

B1 B1,
Razboiul din Siria, prezis in urma cu 2.500 ani: Un fragment din Biblie vorbeste despre distrugerea Damascului

Razboiul din Siria a fost prezis in urma cu 2. 500 de ani. Un fragment din Biblie vorbeste despre o iminenta distrugere a Damascului, profetie care, potrivit unor grupari crestine, ar fi pe cale sa se. continuă pe B1

Scenariu posibil prezentat de Traian Basescu: daca Rusia isi pierde baza militara din Siria, ar putea fi recompensata cu Transnistria

Traian Basescu a prezentat un scenariu legat de implicatiile unui razboi in Siria care priveste direct vecinatatea imediata a Romaniei. Basescu a spus ca, daca Rusia isi pierde baza militara din Siria in urma indepartarii guvernului Assad, atunci ar putea fi recompensata cu Transnistria. Basescu a dat exemplul precedentului georgia, unde Rusia a fost lasata sa-si reinstaureze influenta dupa ce suferise o infrangere in dezbaterea privin independenta Kosovo.

Razboiul din Siria, construit pe o minciuna. Proteste la New York

Centrul New Yorkului a fost joi seara scena unor proteste zgomotoase fata de o eventuala interventie militata in Siria, sute de persoane exprimandu-se categoric impotriva razboiului din Siria, relateaza AFP.

CRIZA SIRIA. SUA sustin ca atacul chimic din Siria a provocat moartea a 1.429 de persoane.

Atacul chimic din Siria a provocat moartea a 1. 429 de persoane, dintre care 426 de copii, potrivit informatiilor obtinute de serviciile de informatii americane, a anuntat vineri secretarul de Stat american John Kerry, transmite Mediafax. Citeste si LIVE TEXT. Criza din SIRIA se acutizeaza. In lipsa aliatilor, Obama ar putea interveni singur.

CRIZA SIRIA. Un singur membru al echipei care a filmat presupusul atac chimic din Siria a ...

CRIZA SIRIA: Un singur membru al echipei care a filmat imaginile cu presupusul atac chimic din 21 august din Siria, aparute pe YouTube, a supravietuit, se arata intr-un interviu citat de Foreign Policy, in editia electronica, transmite Mediafax. Activista Razan Zaitouneh, care conduce Violations Documentation Center din Siria, a declarat ca echipa sa a mers in suburbia Damascului, Zamalka, imediat dupa atacul chimic care ar fi avut loc la 21 august. Personalul comisiei locale din Zamalka, ce .

Declaratiile pe care intreaga lume le asteapta. Presedintele Barack Obama va vorbi despre conflictul din Siria

Presedintele american Brack Obama va sustine o declaratie de presa la ora 20. 15 ora Romaniei). Liderul american va face declaratii pe tema conflictului din Siria. Presedintele va face o declaratie.

Iranul isi doreste sa participe la solutionarea pasnica a crizei din Siria

Iranul este pregatit sa ajute la gasirea unei solutii pasnice pentru conflictul din Siria, a afirmat ministrul iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, respingand din nou ipoteza oricarei interventii.

Secretarul general al NATO: Personal, sunt convins ca regimul sirian este responsabil de atacul chimic din Siria

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, a declarat, luni, ca a vazut dovezi care l-au convins ca de atacul chimic de la 21 august din Siria se fac responsabile autoritatile siriene, informeaza Reuters.

Imagini SOCANTE cu victimele atacurilor cu ARME CHIMICE din Siria, prezentate la Sinteza Zilei

Un reportaj al ABC News, ce contine imagini socante cu victimele atacurilor cu arme chimice din Siria, a fost prezentat in emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3. Potrivit autoritatilor de la Washington, peste.

Statele Unite: Atacul chimic din Siria a provocat moartea a 1.429 persoane

Secretarul de Stat american John Kerry a anuntat, vineri, ca atacul chimic din Siria a provocat decesul a 1. 429 de persoane, dintre care 426 sunt copii, relateaza AFP. Datele au fost furnizate pe baza.

UPDATE Criza din Siria. Barack Obama va decide o eventuala interventie in functie de interesele Statelor Unite. Seful Pentagonului: SUA cauta o coalitie internationala

Un oficial al Congresului SUA care a participat la o conferinta telefonica cu Casa Alba pe tema situatiei din Siria a declarat joi seara ca presedintele Barack Obama nu a luat inca o decizie privind o eventuala interventie militara acolo. Ramaneti pe HotNews. ro pentru a afla evolutia situatiei.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )