Libnet.ro
UNICEF

14:00

Dezastru in Italia din cauza furtunilor: Un pod de pe o autostrada s-a prabusit! Detalii de ULTIMA ORA (VIDEO)

B1 B1,
Dezastru in Italia din cauza furtunilor: Un pod de pe o autostrada s-a prabusit! Detalii de ULTIMA ORA (VIDEO)

Vremea campricioasa a facut ravagii in regiunea Piemont din Italia. Aproape 130 de drumuri sunt blocate, peste 550 de persoane au fost evacuate si alte 600 sunt izolate. Cele mai grave incidente au avut loc. continuă pe B1

Alegeri prezidentiale 2019. Prima zi a votului in strainatate s-a incheiat in Europa, Asia, Africa si Australia. O sectie de votare din Italia, evacuata din cauza unui cod rosu de inundatii

Prima zi a votului in strainatate pentru alegerile prezidentiale 2019 s-a incheiat in 777 de sectii de votare din Europa, Asia, Africa si Australia, iar pana vineri, la ora ora 24. 00 ora Romaniei) 94. 334 de cetateni romani si-au exercitat dreptul de vot. Ministerul Afacerilor Externe MAE) anunt ca o sectie de votare din Italia a fost evacuata din cauza unui cod rosu de inundatii, dar procesul electoral nu a fost afectat.

Celtic Glasgow, amendata de UEFA din cauza fanilor

Celtic Glasgow a fost amendata de UEFA cu suma de 15. 000 de euro din cauza bannerelor afisate de sup.

Gabriela Firea asigura bucurestenii ca nu vor fi probleme din cauza zapezii: Suntem pregatiti pentru o iarna grea! - VIDEO

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, asigura bucurestenii ca nu vor fi probleme pe sosele din cauza zapezii. Chiar daca vom avea o iarna grea, edilul spune ca sunt pregatite sute de utilaje si zeci de mii de.

Scoli inchise, vineri si luni, din cauza alegerilor prezidentiale. Alte unitati au program modificat

Programul institutiilor de invatamant se vor schimba pentru o scurta durata. Din cauza alegerilor prezidentiale, doua dintre scoli vor fi inchise, iar altele vor avea un program mai scurt decat de obicei. Ce fac elevii in situatia aceasta si cum vor recupera orele? Alegeri prezidentiale 2019: Doua scoli se inchid, iar altele au program scurt .

VIDEO Un pod al autostrazii din nord-vestul Italiei s-a prabusit din cauza alunecarilor de teren

Un pod al autostrazii din regiunea de nord-vest a Italiei, Liguria, langa coasta orasului Savona, s-a prabusit duminica din cauza alunecarilor de teren, a declarat un purtator de cuvant al companiei care administreaza autostrada, citat de Reuters.

ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019. O sectie de vot din Italia, evacuata din cauza inundatiilor

O sectie de votare din Savona, Italia, organizata pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale, a fost mutata ca urmare a unei situatii de forta majora - cod rosu de inundatii, informeaza.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019: O sectie de vot de la Savona, Italia, a fost mutata din cauza codului rosu de inundatii

O sectie de votare din Savona, Italia, organizata pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale, a fost mutata ca urmare a unei situatii de forta majora - cod rosu de inundatii, informeaza Ministerul Afacerilor Externe, printr-un comunicat transmis astazi, informeaza Agerpres.

Situatie inedita la prezidentiale. O sectie de vot a fost mutata din cauza codului rosu de inundatii

O sectie de votare din Savona, Italia, organizata pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale.

Printul Andrew, exclus din Casa Regala din cauza scandalului sexual cu minore

Scandal in Familia Regala a Marii Britanii! Printul Andrew este exclus din Casa Regala din cauza scandalului sexual cu minore! Afla de aici toate detaliile! .

Eugen Teodorovici: Sunt dezamagit, dar nu neaparat din cauza scorului. imi doresc sa nu mai existe in politica oameni fara caracter si principii

Presedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a spus la Antena 3 ca Viorica Dancila nu merita sa iasa pe usa din dos, precizand ca aceasta si-a asumat in momente grele ale partidului o pozitie destul.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )