Libnet.ro
UNICEF

11:16

Dezastru la simularea Evaluarii Nationale in Teleorman: Doar 43,38% dintre elevi au luat note peste 5

Adevărul Adevărul,
Dezastru la simularea Evaluarii Nationale in Teleorman: Doar 43,38% dintre elevi au luat note peste 5

Inspectoratul Scolar Judetean Teleorman a centralizat rezultatele simularii Evaluarii nationale la clasa a VIII-a. Doar 43, 38% dintre elevii participanti la testare au luat note peste 5. continuă pe Adevărul

Dezastru la simularea Evaluarii Nationale

Singurul lucru bun: incepem sa stim cum stam, nu ne mai amagim cu ipocrizii, mistificari si minciuna. Cu camere de supraveghere video, cu profesori supraveghetori speriati de interventia SRI si a parchetelor, iata ca aflam care este realitatea: dezastru.

Topul scolilor din Alexandria, dupa rezultatele la simularea Evaluarii Nationale

Doar 43, 38% dintre elevii teleormaneni au luat peste 5. 00 la simularea Evaluarii Nationale. La Alexandria , cele mai bune note s-au obtinut la Scoala gimnaziala Mihai Viteazul din Alexandria.

Bistrita-Nasaud pe locul 33 in topul promovabilitatii la simularea Evaluarii Nationale

Elevii de clasa a VIII-a din Bistrita-Nasaud nu par sa fi luat in serios simularea evaluarii nationale care au avut loc de curand. Doar 43,5% dintre elevii din judet care au sustinut simularile au luat nota de trecere, Bistrita-Nasaud aflandu-se la coada clasamentului promovabilitatii.

Doar jumatate dintre elevi au obtinut media peste 5 la simularea evaluarii nationale.

Doar 48,8 la suta dintre elevii de clasa VIII-a prezenti la simularea evaluarii nationale au obtinut medii peste 5, informeaza Ministerul Educatiei. Ministerul Educatiei Nationale MEN) a centralizat rezultatele examenelor din cadrul simularii nationale la clasa a VIII-a. Din totalul celor 187. 886 de elevi inscrisi, 177. 946 94,7 la suta) au participat si la proba de Limba romana si la cea de Matematica. Dintre acestia, 86. 893 48,8 la suta) au obtinut medii peste 5. La proba de Limba .

Rezultate dezastruoase la simulare! Doar 48,8 % dintre elevii care au sustinut simularea evaluarii nationale au medii peste 5

Doar 48,8 la suta dintre elevii de clasa VIII-a prezenti la simularea evaluarii nationale au obtinut medii peste 5, respectiv 66,95 la suta la limba romana si 30,4 la suta la matematica, Ministerul Educatiei.

Rezultate submediocre pentru elevii de clasa a VIII-a din Vrancea la simularea examenelor nationale

Doar 28% dintre elevii din judet care au participat la examen au luat peste 5 la limba si literatura romana, procentul fiind mai mare, respectiv 66,6 % la matematica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )