Libnet.ro
UNICEF

01:06

Dezbatere publica pentru problemele din penitenciare. Raluca Pruna nu exclude amnistia sau gratierea

Antena3 Antena3,
Dezbatere publica pentru problemele din penitenciare. Raluca Pruna nu exclude amnistia sau gratierea

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a declarat luni ca va denclansa o dezbatere publica pe tema problemelor din inchisorile romanesti, precizand ca nu exclude un proiect de lege privind amnistia. continuă pe Antena3

Ministrul Raluca Pruna anunta o dezbatere publica privind conditiile de detentie din penitenciare

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a declarat luni ca va denclansa o dezbatere publica pe tema problemelor din inchisorile romanesti, precizand ca nu exclude un proiect de lege privind amnistia sau gratierea.

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, despre gratiere ca posibila solutie pentru ca Romania sa evite o decizie pilot CEDO: Trebuie sa existe o analiza in Romania sa vedem, gratiem?

Ministrul Justiei, Raluca Pruna, a declarat, duminica seara, la Realitatea TV, ca va lansa la jumatatea lunii iulie o dezbatere referitoare la gratiere ca posibila solutie la rezolvarea problemei supraaglomerarii penitenciarelor din cauza careia Romania risca o decizie pilot CEDO. Trebuie sa existe si o analiza in Romania sa vedem, gratiem? Turcia a facut spre exemplu, o gratiere pentru a-si rezolva problema suprapopularii in penitenciare, iar in 11 luni, penitenciarele s-au umplut. Cand spun asta nu vreau sa anunt o decizie, nu vreau sa spun ca nu va exista o gratiere, a spus ministrul. 30: Intrebata de HotNews. ro daca poate oferi detalii despre acest proiect, Raluca Pruna a declarat: Gratierea ar trebui sa fie acceptata de societate. Un proiect de lege cu optiunea/ combinatiile de optiuni va fi depus la Parlament in a doua jumatate a lunii septembrie. In urma cu doua saptamani, Raluca Pruna afirma, intr-un interviu pentru HotNews. ro, ca statul roman risca sa incaseze sanctiuni de cel putin 80 de milioane de euro pe an din cauza conditiilor din inchisori daca pana in septembrie nu convinge CEDO ca adopta masuri pentru imunatatirea situatiei.

Raluca Pruna: Sunt dezamagita de atitudinea fostului premier. Daca iubea justitia, putea face mai mult ca tehnocratul Pruna

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a declarat, duminica, faptul ca pe fostul premier, Victor Ponta nu a facut nimic pentru justitie, spunand ca este dezamagita de luarea lui de pozitie, mai ales ca este magistrat de profesie, si ca, daca iubea atat de mult justitia, putea sa faca mai mult decat tehnocratul Pruna, potrivit News. ro.

Raluca Pruna: Hotelul Triumf va fi sediul DNA si al Agentiei de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a anuntat duminica, cu prilejul unei ceremonii organizate de Ziua Justitiei, ca Agentia Nationala de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate ANABI) este functionala si va imparti sediul cu Directia Nationala Anticoruptie. Ambele institutii, care impart in prezent sediul de pe strada Walter Maracineanu, urmeaza sa isi mute sediul la hotelul Triumf din Bucuresti, intr-un viitor mediu spre lung, pentru ca acolo sunt necesare alte investitii, a explicat Raluca Pruna.

Raluca Pruna: La Hotel Triumf va avea sediul si Agentia Bunurilor Indisponibilizate, alaturi de DNA

Raluca Pruna: La Hotel Triumf va avea sediul si Agentia Bunurilor Indisponibilizate, alaturi de DNA .

Volkswagen exlude compensatii, pentru clientii din Europa, identice cu cele pentru americani

Volkswagen sustine ca legislatia este diferita in Europa fata de SUA, iar un nivel al compensatiilor in Europa similar cu cel oferit americanilor ar fi prea impovarator pentru grupul auto german, a spus Matthias Mueller, directorul general executiv CEO) al companiei. El a vorbit la Bruxelles cu Elzbieta Bienkowska, comisarul european pentru industrie, si i-a explicat situatia.

Austria ar putea organiza un referendum pentru iesirea din UE

Austria ar putea organiza, in anumite conditii, un referendum in vederea iesirii din Uniunea Europeana, afirma intr-un interviu candidatul extremei drepte Norbert Hofer, caruia Curtea Constitutionala i-a dat o a doua sansa sa poata deveni presedintele.

Grupul bancar UOB din Singapore a suspendat imprumuturile pentru proprietatile din Londra

United Overseas Bank UOB) din Singapore a devenit prima banca din acest oras-stat care si-a suspendat programele de imprumut pentru proprietatile din Londra, pe fondul incertitudinilor cauzate de votul pentru iesirea Marii Britanii din UE Brexit), transmite Reuters, potrivit Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )