Libnet.ro
UNICEF

23:00

Dezvaluirile unui medic chinez care a fugit in SUA pentru a spune totul despre COVID-19: Daca spun adevarul in China, voi muri!

Antena3 Antena3,
Dezvaluirile unui medic chinez care a fugit in SUA pentru a spune totul despre COVID-19: Daca spun adevarul in China, voi muri!

Li-Meng Yan, un medic virolog din China, s-a decis sa rupa tacerea despre Covid-19. Femeia a fost nevoita sa fuga in Statele Unite pentru a-si salva viata. Daca spun adevarul in China, voi muri!, a spus Li-Meng Yan. Ea sustine ca Partidul Comunist Chinez si personalul universitar au ascuns dovezi care aratau ca virusul se transmite intre oameni. continuă pe Antena3

Mesajul de deznadejde al unui medic catre pacientii care nu cred in COVID: Noi nu suntem nici tortionari si nici inchizitori. Am ajuns la disperare pentru ca nu mai avem ce face

Managerul Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, Cristian Oancea, le transmite pacientilor care nu cred in pericolul COVID-19 si refuza sa se interneze, desi au boala, sa aiba incredere in medici, pentru ca acestia nu sunt nici tortionari si nici inchizitori. El are un nou mesaj de deznadejde: Am ajuns la disperare, pentru ca nu mai avem ce sa facem . ) Suntem obositi si frustrati.

Masca sanitara care respira singura, pentru blonda din tine

Pentru divele blonde, nu neaparat din cauza culorii parului, au motive de bucurie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2707 seconds )